Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/07/2020
Lifestyle / Sport Viața Orașului

Antrenorul Ruben Albes s-a declarat mulțumit de jocul și rezultatul meciului dintre F.C.Hermannstadt și Sepsi OSK

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Antrenorul Ruben Albes s-a declarat mulțumit de jocul și rezultatul meciului dintre F.C.Hermannstadt și Sepsi OSK Share Antrenorul Ruben Albes s-a declarat mulțumit de jocul și rezultatul meciului dintre F.C.Hermannstadt și Sepsi OSK


Ruben Albes, antrenorul principal al A.F.C.Hermannstadt, s-a declarat mulțumit de jocul și rezultatul meciului de sâmbătă încheiat pe teren propriu la egalitate, scor de 2-2 , cu formaţia Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, partidă contând pentru etape a 10-a a play-out-ului Ligii I.

”Am încercat și am vrut cele trei puncte. Cred că am muncit tot meciul pentru aceste puncte. Cred că am avut o primă parte mai bună, dar chiar și în a doua parte jucătorii s-au comportat într-o manieră genială. Am fost foarte, foarte aproape de vitorie. Ne mulțumim și cu punctul obținut. Este un punct important obținut împotriva unui adversar puternic”, a declarat Ruben Albes la finalul partidei disputată pe Stadionul Municipal Sibiu.

Sibiul a deschis scorul în minutul 5, prin portughezul Yazal, iar până la pauză Sepsi OSK a egalat prin Lorand Fulop.

În repriza a doua Debeljuh a marcat pentru FC Hermannstadt, însă Lorand Fulop a egalat în minutul 82 pentru oaspeți.

În urma rezultatului de sâmbătă, Sibiul întrerupe seria celor 3 victorii consecutive şi se menţine pe locul 5, la egalitate de puncte, 28, cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.