Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 16/07/2020
Lifestyle Viața Orașului

Mozaiq Studio – un altfel de showroom de mobilier și decorațiuni

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Mozaiq Studio – un altfel de showroom de mobilier și decorațiuni Share Mozaiq Studio – un altfel de showroom de mobilier și decorațiuni


Mozaiq Studio a apărut într-una din cele mai neașteptate perioade – una în care afaceri se închideau, sub presiunea pandemiei care îi ținea pe oameni în case. Urmând principiul „Fă rai din ce ai”, câțiva sibieni iubitori de frumos s-au dedicat pasiunii lor și nu au renunțat nici atunci când le-a fost mai greu pentru că știau, în sinea lor, că „orice situație e trecătoare”.

Ideea a pornit după mai mulți ani de implicare în câteva activități complementare, precum confecții metalice, tâmplărie, construcții rezidențiale și industriale, dar mai ales, pasiune pentru design interior. De-a lungul timpului, am fost ghidați de întrebarea „cum am putea aduce în același cadru toate aceste planuri, valorificând ceea ce există deja, fără ca ceva important să se piardă?”. Răspunsul a venit de la sine și așa a luat naștere Mozaiq Studio, ca un punct de întâlnire a trecutului cu prezentul, în care ne dorim ca, înainte de toate, să învățăm să TRĂIM FRUMOS.

Mozaiq Studio este un brand foarte tânăr, venit pe lume „în vreme de război”, în perioada în care mulți au închis porțile, forțați de măsurile impuse pentru prevenirea răspândirii coronavirusului. Având, însă în spate, experiența celor 12, respectiv 26 ani de prezență pe piață din Sibiu, prin atelierele de tâmplărie și confecții metalice, avem încredere că orice situație este trecătoare și important este să nu renunți la țelul tău.

Atât prin stilul adoptat – ușor industrial, cu influențe autohtone și nordice, cât și prin modul de abordare și soluțiile personalizate pe care le oferim, dincolo de produsele standard, ne-am creat un loc în piața locală și națională, de unde am început să construim o viziune unică asupra amenajărilor interioare. În viitorul apropiat vom organiza chiar o serie de evenimente de învățare și experiențe noi, iar în acest moment, pregătim o colecție – producție proprie, care să facă mai accesibile soluțiile custom pe care le oferim.

Misiunea Mozaiq Studio Sibiu

Ne propunem, în primul rând, să contribuim la crearea unei comunități bazate pe câteva principii precum: încurajarea producției locale, consumul responsabil și aprecierea valorilor autohtone. În particular, ne propunem să ajutăm  la conturarea spațiilor ca o extensie a fiecăruia, pentru că spațiile în care trăim, ne reprezintă și ne pot influența, totodată, starea de spirit.

Un concept inedit

Cei care trec pragul Mozaiq Studio, găsesc în primul rând, un concept puțin diferit față de cum s-ar aștepta să arate un magazin de mobilier și amenajări interioare. Showroom-ul este gândit astfel încât să ofere inspirație, să prezinte mobilierul și elementele decorative din lemn și metal pe care le producem în atelierele proprii sau în colaborare cu alți producători locali, dar și o selecție de produse de inspirație scandinavă îmbinată perfect cu design autohton, începând de la piese de mobilier: canapele, fotolii, mese, scaune, măsuțe de cafea, etc., până la corpuri de iluminat, vaze și ghivece, perne și covoare, ceramică pentru bucătărie, mobilier și decorațiuni pentru copii, jucării și multe altele.

Iar pentru că dorim să oferim și diversitate, am creat un magazin online, pe care îl actualizăm zilnic, unde se pot vedea mai multe produse disponibile în stoc sau la comandă.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută