Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 15/07/2020
Artă & Cultură / Teatru Viața Orașului

“Povestea lui Măzărel”, șase reprezentații în acest weekend, la Teatrul Gong

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii “Povestea lui Măzărel”, șase reprezentații în acest weekend, la Teatrul Gong Share “Povestea lui Măzărel”, șase reprezentații în acest weekend, la Teatrul Gong


În acest sfârșit de săptămână, reîntâlnim pe scena Teatrului pentru Copii și Tineret “Gong” din Sibiu “Povestea lui Măzărel”, un spectacol recomandat copiilor ce au peste trei ani.

Spectacolul are la bază o poveste originală de Aurelia Călinescu, iar în distribuția acestuia se află Raluca Răduca. Acesta va fi prezentat vineri, sâmbătă și duminică, la orele 10 și 18.

“De ce este cerul albastru? De ce zboară fluturii? De ce cad frunzele copacilor? De ce, de ce, de ce? Vă invităm în lumea lui „De ce?ʺ alături de Măzărel, un băiețel care începe să descopere lumea din jurul lui și își face prieteni noi. Cu Măzărel vom porni într-o călătorie plină de afecțiune și gingășie, în care vom descoperi bucuria copilăriei, a primelor prietenii sincere, a protecției și a iubirii față de persoanele dragi. Spectacolul este unul interactiv, unde cei mici pot să se joace împreună cu Măzărel și să îi fie alături în aventura sa plină de neprevăzut. Gândit pentru a fi jucat într-un spațui neconvenționale, cu un singur actor, muzica este un element care stă la baza spectacolului și cei mici sunt încurajați să participe în minunata lume a lui Măzărel”, este descris spectacolul de către reprezentanții Teatrului “Gong”.

Un bilet costă 50 de lei și este valabil pentru un grup format din membrii aceleiași familii, dar nu mai mult de zece persoane.

Biletele pot fi achiziționate atât online, cât și de la Agenția Teatrală. Biletele oferite prin Agenția Teatrală se pot achiziționa doar pe baza unei programări, la numărul de telefon 0269 210 906, miercuri, joi și vineri între orele 11 – 18, sâmbătă între 10 – 18 și duminică în intervalul orar 10 – 14.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.