Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 13/07/2020
Zile si Nopti

FC Hermannstadt – FC Voluntari 2-1: ”Dedicăm suporterilor această victorie!”

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii FC Hermannstadt – FC Voluntari 2-1: ”Dedicăm suporterilor această victorie!” Share FC Hermannstadt – FC Voluntari 2-1: ”Dedicăm suporterilor această victorie!”


FC Hermannstadt a marcat, sâmbătă, a treia victorie consecutivă și a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 2-1, pe Stadionul Municipal Sibiu, meci contând pentru etapa a IX -a a play-out-ului Ligii I de fotbal. Victoria a fost dedicată suporterilor sibieni.

Sibienii conduși de spaniolul Ruben Albes au marcat prin Yazalde (min. 33) şi Tiago Almada (min. 80). Spre finalul partidei, pentru oaspeți a marcat Eric, din lovitură liberă.

FC Hermannstadt a reuşit a treia victorie consecutivă sub comanda spaniolului Ruben Albes, după punctele obținute la Iași, cu Poli, și la Ploiești, contra celor de la Chindia.

Victoria de sâmbătă a fost dedicată suporterilor echipei, care sunt nevoiți să stea departe de stadioane din cauza restricțiilor cauzate de coronavirus.

”Vă dedicăm vouă, suporterilor noștri, această victorie!”, este mesajul transmis fanilor pe pagina de Facebook a echipei, unde au fost publicate și imagini ”cu fotbaliști fericiți, dar mai ales mândri că joacă pentru un oraș ca Sibiu și pentru niște suporteri loiali”.

Foto: prosport.ro

 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.