Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 13/07/2020
TV

Din 20 iulie, HISTORY deschide „Sezonul Extratereștrilor”, prin difuzarea unor documentare tematice

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Din 20 iulie, HISTORY deschide „Sezonul Extratereștrilor”, prin difuzarea unor documentare tematice Share Din 20 iulie, HISTORY deschide „Sezonul Extratereștrilor”, prin difuzarea unor documentare tematice


HISTORY difuzează începând din 20 iulie, de la ora 22:00, o serie de documentare, reunite sub numele de „Sezonul extratereștrilor”, care explorează lumea misterioasă a activităților extraterestre.

Din 20 iulie, HISTORY deschide „Sezonul Extratereștrilor”, prin difuzarea unor documentare tematice

Fiecare dintre aceste documentare aduce în prim-plan câte un subiect controversat legat de fenomene extraterestre care au fost sursa a numeroase întrebări vehiculate în spațiul public de-a lungul timpului. Prin intermediul acestor documentare, telespectatorii vor afla povestea unui program militar intens dezbătut, menit să protejeze populația împotriva unui atac din spațiu, vor fi martori la relatările impresionante ale celor care au supraviețuit întâlnirilor extreme și vor putea urmări declasificarea unor informații secrete.

„OZN-uri: Întâlniri periculoase” este primul documentar din această serie și va fi difuzat, în premieră, luni, 20 iulie de la ora 22:00. Acesta surprinde o investigație a întâlnirilor de gradul a III-lea dintre oamenii obișnuiți și vizitatorii altei lumi, prin cercetări amănunțite ale unor dosare reale, reconstituiri dramatice și interviuri cu experți.

Următorul documentar din serie, OZN Top Secret”, transmis în exclusivitate luni, 27 iulie, de la ora 22:00, face o analiză complexă a misiunilor speciale ale forțelor de ordine și militare care au ca scop protejarea civililor de întâlnirile extraterestre. Documentarul reface firul întâmplărilor prin intermediul unor dosare secretizate și a interviurilor cu specialiști.

Seria include și alte documentare consacrate precum: „Hangar 1: Fișierele OZN” (vineri, 24 iulie) și „Vânătoarea de extratereștri” (miercuri, 29 iulie).

De asemenea, în cadrul maratonului de documentare „Sezonul extratereștrilor”, publicul va putea viziona și o selecție a unor episoade speciale din producțiile „Extratereștri Antici” și „Blestemul Fermei Skinwalker”.

Trailerul oficial al seriei „Sezonul extratereștrilor” poate fi urmărit aici.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.