Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 03/07/2020
Viața Orașului

Târg de viniluri la Boogie

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Târg de viniluri la Boogie Share Târg de viniluri la Boogie


Cel mai simpatic tîrg de discuri de vinil din București revine în forță pe 4 iulie, pentru a vă descreți frunțile, în cel mai simpatic club din București, Boogie.

Cîteva mii de discuri de vinil din toate genurile vă așteaptă să le scotociți și să le includeți în colecțiile personale.

" "

Târg de viniluri la Boogie

“Fiindcă înțelegem perfect vremurile dificile și pentru o defășurare perfectă, în deplină concordanță cu regulile de distanțare socială și cu măsurile de prevenire a infectării cu Covid-19, tîrgul se va ține în aer liber, pe terasa clubului, și vom pune la dispoziție vizitatorilor mănuși de unică folosință și soluții dezinfectante.”

Fiecare expozant va avea la dispoziție o latură a terasei iar vizitatorii sînt rugați să respecte regula „nu mai mult de un vizitator la fiecare expozant, simultan”. De asemenea, pentru siguranța tuturor, vă rugăm să folosiți mască și să nu atingeți discurile fără mănuși.

Tîrgul Vinilarium este suținut de revista Sunete, de Vinilarium și de clubul Boogie.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută