Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 02/07/2020
Zile si Nopti

Casa Teutsch găzduiește o expoziție de fotografii, care surprind Sibiul pe parcursul a 15 ani

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Casa Teutsch găzduiește o expoziție de fotografii, care surprind Sibiul pe parcursul a 15 ani Share Casa Teutsch găzduiește o expoziție de fotografii, care surprind Sibiul pe parcursul a 15 ani


Fotografii realizate de artistul german Stefan Jammer, realizate în județul Sibiu, au dat viață unei expoziții găzduite de Muzeul Bisericii Evanghelice C. A. din cadrul Centrului de dialog și cultură “Friedrich Teutsch” Sibiu. Expoziția a fost deschisă în prima zi a lunii iulie și va putea fi vizitată, de luni până sâmbătă, până în 15 decembrie.

Citește și:

Vernisajul expoziției de fotografie “Panorama Sibiu | Hermannstadt” a fost organizat în cadru restrâns, cu respectarea tuturor măsurilor sanitare în vigoare, evenimentul stârnind interesul celor prezenți care au studiat cu atenție fotografiile și informațiile prezentate.

Lucrările expuse aparțin artistului german Stefan Jammer și reprezintă fotografii realizate de acesta pe teritoriul orașului și județului Sibiu, pe parcursul ultimilor 15 ani.

" "
 

 

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută