Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 30/06/2020
Muzică

“Breaking Me”, de la Topic și A7S, este cea mai cautată piesă din lume

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii “Breaking Me”, de la Topic și A7S, este cea mai cautată piesă din lume Share “Breaking Me”, de la Topic și A7S, este cea mai cautată piesă din lume


DJ-ul și producătorul german Topic a dat lovitură cu super hit-ul “Breaking Me”, alături de A7S. De 16 saptămâni în top 10 radio și TV în România, “Breaking Me” are toate premisele pentru a deveni piesa verii 2020, în România, și nu numai.

 

Dupa ce a intrat in topurile din intreaga lume si a urcat vertiginos, piesa “Breakig Me” este, in acest moment, cea mai cautata piesa, conform Shazam, din intreaga lume. Cu aproximativ 5.000.000 de Shazamuri, DJ-ul ocupa prima pozitie in Global Chart, acesta fiind urmat in clasament de artisti precum The Weeknd sau SAINt JHN.

" "

In Romania, piesa “Breaking Me” ocupa prima pozitie in topul radio & TV si este in topurile platformelor de streaming, precum Spotify sau Apple Music.

“Breaking Me” vorbeste despre dependenta dintr-o relatie de cuplu, iar Topic spune ca stilul lui muzical este “muzica melancolica de dans”. Artistul si-a inceput cariera de DJ fiind inspirat de grei ai domeniunului, ca Avicii sau Swedish House Mafia, fiind indemnat si de fostul sau profesor de muzica.

Pe perioada pandemiei, Topic a petrecut mult timp in studio, a compus si a produs piese, asadar in perioada urmatoare ne putem astepta la un nou hit din partea sa.

Link: https://umusic.lnk.to/BreakingMePR

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută