Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/06/2020
Artă & Cultură / Teatru Viața Orașului

BucurEŞTI (a)Live | Săptămâna 26 iunie – 02 iulie

Delia Mitrache De Delia Mitrache
Comentarii BucurEŞTI (a)Live | Săptămâna 26 iunie – 02 iulie Share BucurEŞTI (a)Live | Săptămâna 26 iunie – 02 iulie


Magic Show – Opera Comică pentru Copii

Opera Comică pentru Copii pregătește un show magic, sâmbătă, pe 27 iunie, de la ora 11:00 . Evenimentul va fi organizat în curtea instituției. Mai multe detalii putem găsi AICI.

Bogdan Muntean ne invită la un spectacol de magie și iluzionism, plin de suspans, care cu siguranță va fi adorat de copii, dar privit cu uimire și de publicul matur. Bogdan, fostul concurent de la Românii Au Talent, a fost desemnat anii trecuți drept cel mai bun magician de la noi. Este în sensul cel mai real un profesionist în domeniu, trucurile lui fiind de-a dreptul captivante.

BucurEŞTI (a)Live | Săptămâna 26 iunie – 02 iulie

Magician, iluzionist și mentalist, acesta are o experiență de peste 15 ani în industria acestui tip de spectacol. Show-urile lui au în spate o scenografie, o poveste care ne vrăjește și sunt considerate drept cele mai moderne momente de magie de la noi din țară. Performează și peste hotare, numerele lui sunt celebre în Italia, Austria și Macedonia. Bogdan Muntean readuce publicului de pretutindeni ingredientul cel mai specific copilăriei, magia.

20 de ani în Siberia – Amfiteatru TNB

Teatrul Național București ne așteaptă sâmbătă, pe 27 iunie, de la ora 21:30, să urmărim spectacolul 20 de ani în Siberia, într-un loc unic, Amfiteatru TNB, singurul loc din țară unde se pot organiza spectacole profesioniste, cu un decor complex, în aer liber, dar în același timp în incinta unui teatru. Mai multe detalii legate de regulile de funcționare ne sunt puse la dispoziție AICI.

BucurEŞTI (a)Live | Săptămâna 26 iunie – 02 iulie

20 de ani în Siberia este o dramatizare de Sorin Misirianțu după cartea Aniței Nandriș-Cudla, „20 de ani în Siberia. Amintiri din viață”. Un one-woman show în viziunea regizorală a lui Sorin Misirianțu, interpretat de actrița Amalia Ciolan. Vă recomand un spectacol de un puternic dramatism, după o carte emoționantă, distinsă cu Premiul „Lucian Blaga” al Academiei Române, care ne transportă în Bucovina secolului XX, când partea de nord fusese ocupată de Uniunea Sovietică. Cartea de memorii urmărește destinul unei țărănci bucovinence care a trăit într-un mediu extrem de dur care însumează trăirile nefericite provocate de perioada comunistă, fiind înfometată, separată de familie și mama bolnavă, pusă să muncească până la epuizare în condiții mizere.

20 de ani în Siberia – durere, speranță, disperare, desprindere, voință, luptă, curățenie sufletească, purificare prin suferință, libertate, lumină divină. Să învățăm să-i iubim și sa-i iertăm pe cei care ne-au produs suferințe. Pentru a ne crește vibrațiile, pentru a evolua din punct de vedere spiritual, pentru a renaște. Sper să vă bucurați de acest spectacol. Amalia Ciolan este o actriță specială. O prețuiesc mult!” – Sorin Misirianțu.

Muza din Hostel Costel | audiție în premieră – Beat Bar Umanist

Duminică, pe 28 iunie, de la ora 15:30, Beat Bar Umanist ne invită să ascultăm Pumn de Țărână Band. Mai multe detalii găsim pe pagina oficială de Facebook a localului.
Pumn de Țărână Band lansează noul album Muza din Hostel Costel, material care a fost înregistrat în Timișoara în luna februarie, moment în care s-au bucurat de un jam session cu public la care au participat și o serie de muzicieni locali.

BucurEŞTI (a)Live | Săptămâna 26 iunie – 02 iulie

Pumn de Țărână Band este o trupă cu adevărat specială, formată din șase austrieci și un român, care s-a născut în ianuarie 2019 la inițiativa rapperului și scriitorului Onisim Lungu (Onisimus Lang). Este un proiect îndrăzneț, proaspăt, de la care nu știi la ce să aștepți, dar merită să încerci să-i asculți.

Muzica lor combină un mix de stiluri, cele mai predominante fiind jazz, rap și world music, artiștii căutând să exploreze emoțiile pe care acordurile instrumentale le transmit până la crearea unui hibrid muzical. Solista trupei a încercat să învețe limba română special pentru melodiile de pe albumul Muza din Hostel Costel, înregistrat în mod spontan într-un hostel.

Best Of Vlad Grigorescu – HOP Garden

Duminică, 28 iunie, de la ora 21:00, suntem așteptați la #FOOLdeVARĂ, în incinta HOP Garden, pentru a fi martorii unor momente unice, un performance special al lui Vlad Grigorescu. Mai multe detalii legate de organizare găsim pe pagina de Facebook a  Hop Garden. Biletele pentru accesul la eveniment pot fi cumpărate online din următorul link: https://bilete.thefool.ro

BucurEŞTI (a)Live | Săptămâna 26 iunie – 02 iulie

De ce Vlad Grigorescu? Pentru că este, probabil, cel mai popular și iubit magician din România la momentul actual, lucru reflectat prin numărul uriaș de urmăritori pe care acesta îi are, dar și prin spectacolele dese pe care le susține, Vlad fiind solicitat să facă atmosferă la tot soiul de evenimente. Duminică însă, va fi o seară de-a dreptul specială, plină de curiozități, căci ne sunt promise momente de calitate. Acest show va include cele mai bune, muncite și cele mai populare numere pe care Grigorescu le are în repertoriu. Așa că daca nu l-ai văzut niciodată live, acum este momentul.

Spectacolele lui ne intră rapid în grații pentru abundă de creativitate și nu reprezintă numere clasice de iluzionism sau magie, misterul se împletește cu umorul, comedia fiind un element caracteristic, un plus de savoare, căci Vlad este mai presus de toate un entertainer, după părerea lui Andi Moisescu chiar unul dintre cei mai buni din țară.

Anonimul venețian – Amfiteatru TNB

Duminică, pe 28 iunie, de la ora 21:00, putem să poposim la înălțime, la Teatrul Național București. în Amfiteatru, urmărind împreună spectacolul Anonimul venețian. Prețul unui bilet este de 50 de lei. Mai multe detalii legate de organizare găsim AICI.

Anonimul venețian este realizat după Anonimo veneziano de Giuseppe Berto, fiind coordonat de magistralul Ion Caramitru, scenografie aparținându-i Florilenei Popescu Fărcăşanu, spectacol realizat sub auspiciile Centrului de Cercetare și Creație Teatrală Ion Sava. Un spectacol care chiar merită văzut pentru că vine ca o invitație de a pătrunde într-un laborator de creație a unei echipe formată din actori și regizori excepționali, un spectacol-studiu care a venit ca o provocare extrem de intimă pentru fiecare contribuitor. După patru stagiuni încă se bucură de un succes răsunător, la fiecare reprezentație. Povestea de dragoste care stă la baza filmului celebru cu același nume, ne poartă în frumoasa Veneție , unde doi oameni care s-au iubit se reîntâlnesc pentru a-și împlini tulburătoarea relație, totul acompaniat de acordurile concertului pentru oboi şi orchestra de coarde a lui Alessandro Marcello. Cuplul este interpretat de Ilinca Goia și Ioan Andrei, doi dintre cei mai cunoscuți actori a-i Teatrului Național.

BucurEŞTI (a)Live | Săptămâna 26 iunie – 02 iulie

„Spectacolul de faţă nu se vrea o demonstraţie, ci un exerciţiu cu vedere la public. Anonimul veneţian, de Giuseppe Berto, oferă pretextul unei astfel de abordări, iar Ilinca Goia şi Ioan Andrei Ionescu, doi actori foarte versaţi ai trupei Naţionalului, au curajul asumării lui până la capăt, au plăcerea jocului cu mijloacele simple, dar complicate, ale actorului.” – Ion Caramitru

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută