Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 25/06/2020
Zile si Nopti

Sibiul devine în luna august capitala motorsportului românesc: Raliul Sibiului va avea loc în perioada 13-15 august

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Sibiul devine în luna august capitala motorsportului românesc: Raliul Sibiului va avea loc în perioada 13-15 august Share Sibiul devine în luna august capitala motorsportului românesc: Raliul Sibiului va avea loc în perioada 13-15 august


Raliului Sibiului, etapa a III-a a Campionatului Național de Raliuri, se va organiza anul acesta în perioada 13 și 15 august, cu intenția de a reînvia ”legenda macadamului la Sibiu” și cu respectarea măsurilor de protecție impuse în contextul pandemiei Covid, anunță organizatorii competiției automobilistice.

Iubitorii motorsportului vor fi așteptați curse organizate pe cele mai dificile trasee din județ, precum proba Șanta.

”Ca și particularități, pregătim intens probe dintre cele mai îndrăgite și renumite-așa cum este Șanta, dar vom adăuga și multe alte surprize, în ambele zile de concurs, dar și SuperSpeciala din “groapă” unde vor alerga 2 mașini, în paralel. Sunt sigur că toți concurenții vor fi încântați, mai ales că o dată cu Raliul Sibiului 2020 se va consemna și revenirea la macadam. Sibiul a început și trebuie să continue pe macadam! De mic am fost pe probele de macadam iar Sibiul trebuie să fie macadam. Într-adevăr, eforturile pe care le depunem pentru a avea probe bune, sunt foarte mari, dar merită orice sacrificiu! Mai mult decât atât, pandemia ne-a cam dat de furcă, dar vom respecta toate măsurile impuse de autorități și ne bazăm pe faptul că publicul din Sibiu este unul înțelegător și cu suflet mare”, a declarat Horațiu Baltador, organizatorul Raliului Sibiului 2020.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută