Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 25/06/2020
Zile si Nopti

Se reiau zborurile către două noi destinații de pe Aeroportul Internațional Sibiu

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Se reiau zborurile către două noi destinații de pe Aeroportul Internațional Sibiu Share Se reiau zborurile către două noi destinații de pe Aeroportul Internațional Sibiu


Citește și:

Aeroportul Internațional Sibiu reia din luna iulie cursele regulate către și dispre Viena și Stuttgart, urmare a actualizării de către Comitetul Național pentru Situații de Urgență a listei cu statele din ”zona verde”, care sunt exceptate de la măsura izolării și carantinei.

Potrivit reprezentanților AIS, zborurile cu destinația Viena și Stuttgar vor fi operate de companiile Austrian Airlines și Blue Air.

" "

”Compania Austrian Airlines a anunțat reluarea zborurilor spre Viena cu o frecvență de zboruri săptămânale în zilele de marți, joi, sâmbătă și duminică, începând cu 7 iulie. Compania Blue Air a anunțat reluarea zborurilor spre Stuttgart cu o frecvență de 3 zboruri săptămânale în zilele de luni, miercuri și vineri, începând cu 1 iulie”, a declarat pentru StirideSibiu Alexandra Păcurar, purtătorul de cuvânt al aeroportului.

Din a doua jumătate a lunii iunie, Aeroportul Sibiu a reluat o parte din cursele regulate, în prezent fiind operate zboruri către 5 astfel de destinații din Europa.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută