Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/06/2020
Muzică

Opt moduri în care Ariana Grande scrie istorie cu piesa “Rain On Me” (alături de Lady Gaga)

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Opt moduri în care Ariana Grande scrie istorie cu piesa “Rain On Me” (alături de Lady Gaga) Share Opt moduri în care Ariana Grande scrie istorie cu piesa “Rain On Me” (alături de Lady Gaga)


Piesa lansată de Ariana Grande și Lady Gaga, “Rain on me”, nu este doar o piesă catchy, care a ajutat propulsarea noului album semnat Lady GagaChromatica, ci este și o piesă dance-pop ce a făcut deja istorie. Piesa le-a ajutat pe ambele artiste să scrie o nouă pagină în topul Hot 100 și a debutat pe locul 1, Ariana Grande marcând numeroase puncte istorice, datorită acestei reușite.

 1. Primul muzician care are patru piese care au debutat pe primul loc în top

Foarte puțini muzicieni au avut mai mult de o piesă ce a debutat pe locul 1 în top Hot 100, dar niciunul nu a reușit să aibe atâtea piese cât are artista. Piesele Arianei Grande ce au debutat pe locul 1 sunt “Thank U, Next”, “7 Rings”, Stuck With U” cu Justin Bieber si “Rain on Me” alaturi de Lady Gaga.


 
2. Primul muzician care are patru piese care au debutat pe locul 1, dar au și rămas pe locul 1

Ariana Grande nu numai că a reușit să debuteze în top cu patru piese pe locul 1 al clasametului Hot 100, dar toate aceste piese s-au transformat în hituri și s-au menținut o perioadă mai îndelungată pe prima poziție a topului.
 
3. Primul muzician care are două piese ce debuteaza pe locul 1, in mai puțin de o lună

În mai puțin de o lună, Ariana Grande a lansat două piese care au debutat pe locul 1 în topul Hot 100 – “Stuck With U” cu Justin Bieber și “Rain on Me” cu Lady Gaga. Între aceste două piese ale artistei s-a mai aflat o singură piesă pe locul 1. 

 

4. Al doilea artist de sex feminin care are mai mult de o piesă ce debutează pe locul 1 într-un an

Un numar mic de artiști au fost destul de norocoși să aibe mai mult de o piesă ce intră pe locul 1 în topul Hot 100, iar numărul se restrânge și mai tare când analizăm numărul femeilor care au reușit performanța de a avea două peste care au debutat pe locul 1 într-un singur an. Înaintea Arianei Grande, singura artistă care a mai reușit acest lucru este Mariah Carey cu piesele “Fantasy” si “One Sweet Day”, alaturi de Boys ll Men.


 
5. Al treilea artist care care are mai mult de o piesa ce debuteaza pe locul 1, intr-un an

Cercul de mai sus, se extinde puțin când sunt incluși și bărbații în calcul. În 2018, Drake s-a alaturat lui Mariah Carey cu piesle “God’s Plan” si “Nice For What”, devenind al doilea artist ce marchează această performanță.
 
6. Primul artist de sex feminin care deține piese ce debutează pe locul 1, doi ani consecutiv

Anul trecut, piesa “7 Rings” a Arianei Grande a intrat direct pe prima poziție a topului Hot 100, iar acum în 2020 a repetat acest success de două ori. Această reușită o pune pe câștigătoarea de Grammy-uri, Ariana Grande, în lumina reflectoarelor ca prima artistă de sex feminin ce debutează cu un no.1 în doi ani consecutivi.
 
7. A doua artistă care are piese ce au debutat pe locul întâi, doi ani consecutiv

Araiana Grande este prima femeie care reușește perfomanța de a avea două single-uri ce au debutat pe locul 1 în topul Billboard Hot 100, dar însă nu este și primul artist, acesta fiind Travis Scott. Muzicianul a reușit această performanță anul acesta, după lansarea piesei “The Scotts” feat. Kid Cudi, prima piesă fiind “Highest in the Room”, lansată în 2019.


 
8. Primul muzician care deține piese ce au debutat pe locul 1 în top, trei ani consecutiv 

După cum am menționat, Ariana Grande este prima cântăreață cu piese ce au debutat pe locul 1 al topului Hot 100, doi ani consecutiv și a doua cântăreață  la nivel general. Însă, Ariana Grande este primul muzician din istorie care, timp de trei ani consecutiv, a avut piese ce s-au clasat direct pe locul 1 al topului: “Thank U, Next” – 2018, “7 Rings” – 2018 si “Stuck With U” cu Justin Bieber si “Rain on Me” cu Lady Gaga – 2020.

Chromatica

foto: insider.com

AscultăPiesa este inclusa pe albumul “Chromatica”, care poate fi ascultat aici.

Sursa: Universal Music România

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută