Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 18/06/2020
Muzică Viața Orașului

Filarmonica de Stat Sibiu anunță primele concerte cu publicul

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Filarmonica de Stat Sibiu anunță primele concerte cu publicul Share Filarmonica de Stat Sibiu anunță primele concerte cu publicul


23 de instrumentiști ai Filarmonicii de Stat Sibiu vor face spectacol, în cadrul a două concerte cu public. Joi și vineri, în 18 și 19 iunie, începând cu ora 19, sibienii sunt așteptați pe pietonala din fața Casei de bilete a Sălii Thalia, la primul concert cu public permis după încheierea perioadei de carantină.

Până acum, concertele Filarmonicii de Stat Sibiu au putut fi accesibile spectatorilor doar online, printr-o platformă de streaming.

Potrivit conducerii Filarmonicii din Sibiu, cei 23 de instrumentiști vor fi dispuși chiar în centrul suprafeței pietonale, în timp ce spectatorii vor putea asista de pe margine la spectacol, în condiții de distanțare socială.

Orchestra simfonică va interpreta, astfel, fragmente din ’’Codex Caioni’’de Doru Popovici, ’’6 dansuri românești de Bela Bartok ’’ și ’’Simfonia nr.41’’ în Do Major ’’Jupiter’’ de Mozart, sub conducerea dirijorului Bogdan Postolache.

’’Ne-am pregătit intens în aceste zile pentru reîntâlnirea cu publicul. Va fi, cu siguranță, emoționant. Sperăm ca vremea să țină cu noi și să auzim ropote de aplauze și nu ropote de ploaie’’ a spus dirijorul Cristian Lupeș, managerul Filarmonicii de Stat Sibiu.

Accesul publicului la spectacol se face pe baza unui bilet de intrare, prețul acestuia fiind de 20 lei, în timp ce posesorii de abonament își pot folosi tichetele rămase.

Locurile la aceste concerte sunt limitate.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută