Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 18/06/2020
Muzică

Concert live Moonlight Breakfast din Viena în cadrul Qreator – Home Together Edition

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Concert live Moonlight Breakfast din Viena în cadrul  Qreator – Home Together Edition Share Concert live Moonlight Breakfast din Viena în cadrul  Qreator – Home Together Edition


Ca în fiecare joi, Qreator a pregătit un nou concert live din seria Home Together Edition, de data aceasta, cu un vibe de festival și aromă de vacanță. Azi, 18 iunie, de la ora 20:00, Moonlight Breakfast vor susține un concert în toată regula, transmis online, de peste hotare, pe pagina Facebook a Qreator.

Dacă festivalurile și vacanțele par încă ceva îndepărtat, concertele online ne ajută să intrăm din nou în mood-ul specific și ne invită să dansăm oriunde ne-am afla. Sound-ul eclectic, urban, un mix de neprelucrat și sofisticat, coexistă în beat-uri de Dream Pop, Nu-Jazz, Electro, Swing și Cosmic Disco și ne fac să ne amintim cu drag de festivalurile în care poate i-am văzut pe Bazooka (producător, tobe, clape, clarinet) și Christie (voce, sampler, clape).

Sunetul distinct i-a propulsat, încă de la înființare (2011), în topurile și inimile iubitorilor de ritmuri groovy din toată lumea. Au cântat pe scenele unor festivaluri precum Electric Castle, Untold sau Summer Well din România, Europavox Festival (FR), Stroga Festival (DE), Eurosonic (NL) alături de Jamiroquai, Hurts, Parov Stelar, Macy Gray, The Asteroids Galaxy Tour, Selah Sue, Waldeck și Daddy G de la Massive Attack. Cel mai recent album, „Affection”, lansat în mai 2019, a avut o parte de o primire extraordinară din partea criticilor de muzică și fanilor.

Despre Qreator

Qreator este spațiul creativilor și creatorilor, construit să aducă oamenii împreună. E locul potrivit pentru tine și cei care inovează, care sunt inspirați și duc inspirația mai departe. Un loc al oamenilor pasionați de artă, tehnologie și de intersecția celor două. Seria Qreator – Home Together Edition te încurajează să te conectezi, de acasă, la evenimente online. În fiecare săptămână, deschide ușa virtuală invitaților noștri: găzduim concerte, piese de teatru sau talk-uri, exclusiv pe Facebook Qreator.

Participarea la evenimentele online Qreator – Home Together Edition nu presupune niciun cost din partea spectatorilor.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută