Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 14/06/2020
Muzică

Direcția 5 lansează „Tu ești”

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Direcția 5 lansează „Tu ești” Share Direcția 5 lansează „Tu ești”


După „Vreau acasă”, o baladă sensibilă cu un mesaj emoționant și un videoclip de poveste, Direcția 5 lansează „Tu ești”, o piesa optimistă, cu și despre dragoste, spusă pe acorduri de chitară.

Versurile piesei „Tu ești” sunt scrise de către Dinu Olarașu, iar muzica este compusă de către Marian Ionescu.

Videoclipul pune în scenă o poveste de iubire redată prin imaginile unor două mari ecranizări: „București Non-Stop”, în regia lui Dan Chișu și „Planșa” în regia lui Andrei Gheorghe.

În ambele, rolul principal este jucat de cunoscuta actriţă Olimpia Melinte – citește aici  interviul din Zile şi Nopţi.

„Tu ești” este cel de-al treilea single care se va regăsi pe următorul album al trupei, ce va fi disponibil din luna noiembrie, alături de piese precum „Fii cum ești tu” și “Vreau acasă”.

Anul trecut, Direcția 5 a lansat materialul discografic „Muzică, flori și poezie”, ce conține piese precum „Lumea de mai multe ori”, „Din prima până în ultima zi”, „Paradis”, „Amor”, „Pur și simplu” și „Hipnotizat”, iar în urmă cu aproape trei ani, a lansat albumul „Happy Days”, din care fac parte piese de succes precum „Când sunt cu tine”, „Să-i iert păcate” (alături de Adi Sînă), „Pulbere de stele”, „Te cunosc de undeva”, „Rogvaiv” și „Tu m-ai cucerit”.

Direcția 5 a lansat primul album din cariera în 1991, iar de atunci, în fiecare an, trupa a lansat câte un material discografic ce îi poartă amprenta. Istoria muzicală lungă face ca trupa să fie recunoscută și apreciată chiar și peste hotare, lansând peste 20 de albume și peste 400 de piese, printre care și colaborări cu nume de referință din muzica românească – Lidia Buble, Delia, Andra, Nicoleta Nuca, Loredana Groza și Paula Seling.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută