Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 13/06/2020
Artă & Cultură / Teatru Viața Orașului

Un nou proiect marca Teatrul Nou: TEATRU LA GARAJ

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Un nou proiect marca Teatrul Nou: TEATRU LA GARAJ Share Un nou proiect marca Teatrul Nou: TEATRU LA GARAJ


“Măsurile impuse de autorități care previn răspândirea Coronavirusului au făcut ca spațiul nostru din Strada Sf. Ștefan nr. 8 să devină neîncăpător pentru publicul nostru drag. Așa că, din respect și grijă am ales să ne adaptăm, să ne reînnoim și să ne canalizăm energia spre un nou proiect marca Teatrul Nou: TEATRU LA GARAJ. O inițiativă cu aer industrial-artistic prin care îmbinăm distanțarea socială și setea de cultură.”

Un nou proiect marca Teatrul Nou: TEATRU LA GARAJ

Rândurile se îndepărtează ușor, ușor de scenă, din cauza condițiilor impuse de organizarea unui astfel de eveniment, așa că am ales să formăm mai multe categorii de bilete – cu cât prețul unui bilet scade, cu atât cresc metri față de scenă. În același timp realizăm că oamenii nu vin doar singuri la teatru și vor să împărtășească experiența cu persoanele dragi cu care locuiesc, așa că punem la dispoziție bilete duble și bilete single.

Un nou proiect marca Teatrul Nou: TEATRU LA GARAJ

Credința că teatrul vindecă suflete într-o societate în care toți suntem răniți, indiferent de statutul nostru în ea, ne-a motivat să insistăm, să facem tot posibilul ca arta noastră să fie accesibilă oamenilor indiferent de vremurile prin care trecem. Poate cumva asortat cu situația specială în care ne găsim cu toții, a apărut și spațiul în care se vor desfășura spectacolele noastre pe tot parcursul verii.

Un spațiu neconvențional, în curtea industrială de pe strada Gheorghe Țițeica 85-87 unde în cursul săptămânii își desfășoară activitatea mai multe firme din industria reparațiilor auto. Weekend de weekend, toți acești meșteri vor avea acum un nou vecin, Teatrul Nou, care va transforma parcarea interioară a complexului în teatru în aer liber pentru peste 100 de spectatori la fiecare reprezentație.

În demersul nostru, ne-am gândit și la tânăra generație de actori, așa că ne-am unit forțele cu Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale, care pe parcursul desfășurării proiectului TEATRU LA GARAJ, va prezenta spectacole de licență pregătite în cursul acestui an. Detaliile acestor spectacole vor fi făcute publice foarte curând, așa că stați cu ochii pe paginile de social media Teatrul Nou.

Un nou proiect marca Teatrul Nou: TEATRU LA GARAJ

Vă așteptăm alături de noi în această aventură care dovedește încă o dată că independent nu înseamnă singur și că doar împreună putem face lucruri demne de luat în seamă. Pe 13 și 14 iunie, la ora 20:00, sunt deja programate „Un spectacol Dumnezeiesc” și „Necăsătoria”, iar biletele le găsiți pe mystage.ro.

Pentru a respecta regulile distanțării sociale impuse de autorități și pentru a evita aglomerația, accesul va fi deschis începând cu ora 19:00. Vă rugăm insistent să veniți echipați, conform normelor legislative impuse de Guvern, cu mască și mănuși și să nu modificați amplasarea locurilor.

Celor care nu respectă aceste reguli nu li se va permite accesul în spațiul destinat spectacolelor și vor pierde contravaloarea biletului achiziționat. 

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută