Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/06/2020
Zile si Nopti

Turul Ciclist al Sibiului: 25 de echipe confirmate pentru ediția 2020

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Turul Ciclist al Sibiului: 25 de echipe confirmate pentru ediția 2020 Share Turul Ciclist al Sibiului: 25 de echipe confirmate pentru ediția 2020


După ce a anunțat noile date ale celei de-a X-a ediții, 23-26 iulie, Turul Ciclist al Sibiului a prezentat și ultimele două echipe care se vor alătura celorlalte 23 de echipe profesional-continentale, continentale și naționale. Este vorba despre Alpecin-Fenix și Bora-hansgrohe.

Cu nu foarte mult timp în urmă era aproape de neconceput să apară la startul Turului Ciclist al Sibiului o echipă de World Tour, dar iată că la ediția din 2020, primul eveniment sportiv de anvergură al Sibiului din acest an, oferă tuturor fanilor posibilitatea de a vedea în carne și oase echipa germană Bora-hansgrohe. Echipa a transmis organizatorilor sibieni o primă variantă de entry-list cu o echipă construită în jurul lui Pascal Ackermann, Patrick Konrad și Lennard Kämna. De cealaltă parte, echipa Alpecin-Fenix dorește să păstreze elementul de surpriză asupra componenței cu care va intra în competiția de la Sibiu. La fel ca în fiecare an, Turul Ciclist al Sibiului va debuta cu un prolog în centrul istoric al orașului, în data de 23 iulie, de la ora 18. Punctul de start și de sosire al traseului de 2.5 km e Piața Mare. Cele patru etape ale turului sunt programate în zilele următoare, pe diverse trasee din județul Sibiu. Noutatea celei de-a X-a ediții e contratimpul individual în urcare la Păltiniș, la 1405 m altitudine, urmat de o etapă de teren plat, cu finalul clasic al competiției în Piața Mare.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută