Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/06/2020
Viața Orașului

Târgul lui Cireșar | 12-14 iunie 2020

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Târgul lui Cireșar | 12-14 iunie 2020 Share Târgul lui Cireșar | 12-14 iunie 2020


Târgurile tradiționale din curtea Muzeului Național al Țăranului Român se redeschid cu Târgul lui Cireșar organizat de Piața Țărănească în perioada 12 – 14 iunie 2020.

Târgul lui Cireșar | 12-14 iunie 2020

Producători și meșteri vestiți, artizani și colecționari de antichități, tineri artiști și bucătari pricepuți, cu toții vă așteaptă de vineri până duminică, în curtea interioară cu tot ce au lucrat și adunat mai frumos pe parcursul acestor luni.
Puteți târgui ii vechi și noi, țesături, icoane și obiecte din lemn și sticlă, cosmetice naturale, mobilier țărănesc și obiecte vechi, podoabe și jucării realizate manual, obiecte croșetate sau podoabe din lână împâslită, bijuterii și vestimentație, puteți participa la ateliere și demonstrații de meșteșuguri sau să stați de vorbă cu meșterii.

Mai găsiți plăcinte și cofeturi, dulcețuri și siropuri, brânzeturi și afumături, zacuște și salate delicioase, limonadă proaspătă, miere și produse apicole, fructe și legume de sezon, poale-n brâu și cozonaci domnești, iar bucătari pricepuți vor găti fel de fel de bunătăți!

Vă așteptăm deci, de vineri, 12 iunie până duminică, 14 iunie, în curtea interioară! Intrarea se face prin Str. Monetăriei iar ieșirea prin B-dul Mihalache .
Programul de vizitare este între orele 10 și 18 iar intrarea este liberă!

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută