Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/06/2020
Zile si Nopti

Nicio zi de vară fără protecție: recomandări utile

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Nicio zi de vară fără protecție: recomandări utile Share Nicio zi de vară fără protecție: recomandări utile


Ne place vara, fără discuție, dar întotdeauna trebuie să avem în vedere că fără un set minim de măsuri speciale de protecție putem întâmpina o serie de probleme specifice sezonului cald. Așa că pe timp de vară trebuie să știm cum ne protejăm corect pielea, părul și ochii.

De nelipsit din geantă în această perioadă sunt cremele fotoprotectoare. Ele trebuie aplicate pe piele nu doar la plajă, ci în oricare zi ne expunem direct mai mult la soare. De asemenea, nu trebuie uitate zonele precum urechile, decolteul sau lateralele gâtului. Protejarea părului de temperaturile ridicate din timpul verii este esențială. Înainte de expunerea la soare e indicată folosirea unor geluri, spray-uri sau creme de păr. Acestea se aplică pe firul de păr pentru a-l proteja de soare. O altă opțiune o reprezintă purtarea pălăriilor cu boruri largi. Eșarfele sunt și ele o alegere bună. La fel de importantă e și îngrijirea părului după expunerea la soare, șamponul, balsamul și măștile naturale, mai ales cele pe bază de avocado, fiind obligatorii. La fel ca părul, și ochii devin mai vulnerabili în zilele de vară, din cauza transpirației abundente, a nivelului crescut de poluare sau a prafului. Cea mai bună metodă de a scăpa de probleme e purtarea unei perechi de ochelari cu protecție totală. La căldură e posibil ca pielea din jurul ochilor să devină mai sensibilă, de aceea se recomandă comprese reci cu ceai verde sau cu felii de castravete.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută