Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 10/06/2020
Eat & Drink

Gurmand sau Chef, comanzi în siguranță pe foodpanda

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Gurmand sau Chef, comanzi în siguranță pe foodpanda Share Gurmand sau Chef, comanzi în siguranță pe foodpanda


“Astăzi aș mânca… o pizza cu multă mozzarella și peperoni, un burger bine făcut și aromat sau poate o ciorbă ca la mama acasă?” Îți sună cunoscut?

Pe foodpanda găsești câte un restaurant pentru fiecare poftă culinară. Comandă cu încredere și foodpanda îți garantează că preparatele tale preferate ajung la tine în deplină siguranță.

Mai mult, dacă nu ai mai comandat pe foodpanda, primești 15 lei discount pentru comenzi achitate cu cardul, de minimum 30 de lei la peste trei sferturi din restaurantele noastre, folosind codul de voucher zilesinopti15.

Gurmand sau Chef, comanzi în siguranță pe foodpanda

Dar dacă ai o rețetă proprie pe care vrei să o încerci și dorești să intri în rolul unui adevărat chef pentru o oră sau două, te anunțăm că poți comanda acasă ingredientele de care ai nevoie din selecția de produse de la cora România, direct din aplicația foodpanda.

Deci, ce mai aștepți? Orice ai poftă să mânânci, găsești la un click distanță pe foodpanda!

www.foodpanda.ro

Gurmand sau Chef, comanzi în siguranță pe foodpanda

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută