Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 09/06/2020
Zile si Nopti

Sibiu International Street Art Festival va continua și în 2020 să coloreze ziduri, cartiere și inimile sibienilor

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Sibiu International Street Art Festival va continua și în 2020 să coloreze ziduri, cartiere și inimile sibienilor Share Sibiu International Street Art Festival va continua și în 2020 să coloreze ziduri, cartiere și inimile sibienilor


SISAF – Sibiu International Street Art Festival va fi organizat și în 2020. Nu au fost făcute oficiale datele ediției din acest an, însă reprezentanții evenimentului au anunțat că vor fi luate măsuri pentru ca evenimentul să poată fi organizat și anul acesta.

„Ne dorim cel mai mult să continuăm într-o formă sau alta să colorăm ziduri, cartiere, orașul și inimile sibienilor, chiar și în acest context. Avantajul nostru este că cea mai importantă parte a festivalului, cea a realizării lucrărilor de artă, se poate desfășura fără probleme. Locațiile se află în aer liber, sunt răspândite în tot orașul și nu implică prezența a mai mult de 3 persoane (artist și voluntari). Cât despre evenimentele conexe, nici în cazul lor nu avem parte de restricții majore. Ne-am propus să organizăm evenimente întinse pe o durată mai mare de timp și vom avea zone de atracție care să favorizeze circulația oamenilor, nu staționarea lor”, explică Andrei Oltean.

Text: Turnul Sfatului

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută