Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 09/06/2020
Zile si Nopti

Peste 7.000 de oameni au trecut pragul Muzeului ASTRA în minivacanţa de Rusali

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Peste 7.000 de oameni au trecut pragul Muzeului ASTRA în minivacanţa de Rusali Share Peste 7.000 de oameni au trecut pragul Muzeului ASTRA în minivacanţa de Rusali


Peste 7000 de persoane au ales în mini-vacanța de Rusalii să îți petreacă timpul liber în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului.

Redeschis după 15 mai, în condiții de securitatea impuse pentru combaterea noul coronavirus, muzeul a devenit principalul punct de atracție pentru turisti și localnici.

”În perioada 6-8 iunie , Muzeul ASTRA a înregistrat 7275 vizitatori”, a declarat Cosmin Călinescu, purtătorul de cuvânt al CNM Astra.

Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului, cel mai mare muzeu în aer liber din Sud-Estul Europei, se intinde pe o suprafață de cele 96 de hectare unde sunt expuse peste 400 de case, anexe gospodăreşti şi instalaţii tehnice colecționate din toare regiunile țării.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută