Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/06/2020
Zile si Nopti

Turul Ciclist al Sibiului: 25 de echipe confirmate pentru cea de-a X-a ediție

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Turul Ciclist al Sibiului: 25 de echipe confirmate pentru cea de-a X-a ediție Share Turul Ciclist al Sibiului: 25 de echipe confirmate pentru cea de-a X-a ediție


Ultimele echipe care și-au confirmat participarea la ediția a zecea a Turul Ciclist al Sibiului (TCS) sunt Bora-hansgrohe și Alpecin-Fenix.

Echipa de World Tour Bora-hansgrohe a transmis organizatorilor TCS o primă variantă de entry-list cu o echipă construită în jurul lui Pascal Ackermann, Patrick Konrad și Lennard Kämna. Dintre cei trei, Pascal Ackerman ar putea veni la Sibiu cu misunea de a-și adjudeca victoriile în cele două etape cu finish la sprint, iar Patrick Konrad are profil de cățărător și ar putea fi candidatul echipei pentru clasamentul general.

De cealaltă parte nici Alpecin-Fenix nu duce lipsă de cicliști familiarizați cu muntele, chiar Mathieu Van Der Poel fiind un rutier versat în MTB și ciclocross, însă echipa sa dorește să pastreze surpriza asupra componenței cu care va intra în competiția de la Sibiu.

Bora-hansgrohe și Alpecin-Fenix se vor alătura celorlalte 23 de echipe profesional-continentale, continentale și naționale care și-au anunțat participarea la TCS. Turul Ciclist al Sibiului 2020 se va desfășura în perioada 23 – 26 iulie 2020.

Etapele TCS 2020:

Prologul – joi 23 iulie – în centrul istoric al Sibiului.

Etapa 1 – vineri 24 iulie – se va derula pe traseul Sibiu – Gura Râului – Cisnădie – Avrig – Cârţa – Agnita – cu finish la Sibiu.

Etapa 2 – sâmbătă 25 iulie – se va desfășura pe ruta Sibiu – Sălişte – Dobârca – Cristian – Cisnădie – Cârţişoara – cu sosirea la Bâlea Lac (2.034 m altitudine).

Etapele 3 și 4 au loc duminică 26 iulie. Noutatea acestei ediţii este contratimpul individual în urcare la Păltiniş (1.450 m altitudine), urmat de o etapă pe teren plat (Sibiu – Poplaca – Sibiu (x2) – Sălişte – Cristian – Săcel – Sibiu) cu finalul clasic al TCS, respectiv finishul în Piaţa Mare.

 

Foto: Turnul Sfatului

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută