Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/06/2020
Artă & Cultură / Carte Eat & Drink Muzică

To kill for…

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii To kill for… Share To kill for…


Cu toții avem lucruri sau experiențe pentru care ne-am dorit ca noul an să vină mai repede. Bineînțeles, e greșit să-ți trăiești viața fiind tot timpul în expectativă, dar nu despre asta este vorba aici, ci despre un wishlist cu chestii mișto, din care să se poată inspira oricine atunci când caută să-și facă mai interesant timpul care se scurge între două dorințe personale.

 MĂDĂLINA SANTA, Chef “Szikra” Sfântu-Gheorghe, Covasna

www.facebook.com/szikrarestaurant

To kill for...

Toate planurile mele pentru 2020 au fost date peste cap. În tot acest răstimp, una din temerile mele cele mai mari a fost că nu știu când mă voi mai revedea cu colegii de breaslă pe care îi admir și prețuiesc. Așa că de îndată ce vom reveni la o minimă normalitate, voi vrea să pornesc într-un tur gastronomic în care să vizitez câteva din restaurantele la care gătesc talentații și pasionații mei colegi și să mă bucur de toate preparatele la care poftesc. Voi încerc să ajung desigur la Voila și Maize în București, dar și la Noua, Anika sau Blid, în Sibiu la Syndicat Gourmet, în Cluj la Fragment și Baraka, dar și la laboratorul meu preferat de patiserie la Madrione. Totodată vreau să respir aer curat și să mă bucur de gusturi autentice la brunch-urile din Colinele Transilvaniei.

To kill for...

Există și un pic de bine în tot răul din perioada asta, iar oportunitatea de a ne concentra mai mult pe turismul intern și pe ceea ce oferă România, din punct de vedere al ospitalității și gastronomiei, e una de care sper să mă pot bucura.

GRUIA DRAGOMIR – Redactor Zile și Nopți

To kill for...

Anul acesta, pe 10 iulie, la distanță de 9 ani de la ultimul mixtape, The Streets va lansa unul nou, care se va intitula „None of Us Are Getting Out of This Life Alive”. De pe el am ascultat deja „Where The F* & K Did April Go” și „Call My Phone Thinking I’m Doing Nothing Better”, care sună într-un mare fel și sunt exact „my cup of tea”.

To kill for...

Așa că abia aștept să includ noul mixtape The Streets pe coloana sonoră a acestei veri, care se anunță atipică și cel puțin interesantă.

DELIA MITRACHE – Redactor Zile și Nopți

To kill for...

Tender is the Flesh” de Agustina Bazterrica, o carte macabră despre ideea de a supraviețui umanității, pe care o aștept nerăbdătoare, are data de lansare stabilită undeva la finalul acestei veri. O distopie despre dezumanizare și canibalism, ne transportă într-o societate lovită de un virus care ucide o mare parte din animale.

To kill for...

În acest context oamenii sunt crescuți pentru a fi sacrificați, mâncarea nemaifiind suficientă, producându-se astfel portretizarea unei civilizații obișnuită să trăiască zi de zi cu teamă, ceea ce nu sună foarte diferit de sentimentele care animă societatea de azi.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută