Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 16/04/2020
Eat & Drink

Meat UP| Cu și despre burgeri

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Meat UP| Cu și despre burgeri Share Meat UP| Cu și despre burgeri


Când pofta de burgeri e mare toate drumurile duc la Meat Up, un local vibrant din centrul Clujului unde burgerii sunt vedete pe fiecare masă.

Povestea Meat Up a început în vara anului 2018, însă ideea de business a luat naștere cu aproximativ șapte ani în urmă. Din dorința de a oferi comunități clujene un local specializat în bugeri, Paul Petri și Viorica Nechiti au început căutările pentru locația perfectă în care să își construiască și să își dezvolte business-ul. Meat Up trebuia să fie cât mai aproape de centru și să ofere gurmanzilor care îi trec pragul acces facil către atracțile centrale ale orașului.  Și ghici ce? Așa și este, deoarece locația Meat Up o puteți găsi chiar în inima Clujului, pe Gheorghe Șincai nr.14.

La fel ca ideea de business, foarte bine gândită a fost și alegerea numelui de către cei doi antreprenori. Meat Up este așadar un simbol, reprezentând un loc de întâlnire între oaspeții care apreciază burgerii de calitate.  În același timp, numele localului subliniază și accentul pus pe calitatea cărnii, adusă din Argentina ,Uruguay , SUA sau Canada.

Meat UP| Cu și despre burgeri

Meat Up este unul dintre cele mai apreciate localuri de burgeri din Cluj-Napoca datorită implicării și experienței pe care Paul și Viorica au acumulat-o de-a lungul timpului și pe care au transpus-o perfect în acest concept. ,, Înainte să deschidem restaurantul , eu și Viorica am fost plecați în Anglia pentru a munci în  domeniul ospitalității. Eu am fost chef și ea a ajuns pănă la statutul de supervisor în restaurant. Când am revenit în țară, toată experiența noastră cumulată am incercat sa o mulăm pe modelul Meat Up și astfel am reușit sa creăm un loc friendly , cosy și cu mâncare bună.’’

Experiența și creativitatea celor doi se regăsește și în meniul Meat Up, un meniu în care aproape toate preparate sunt gândite de ei. Din dorința de a oferi o experiență gastronomică unică și a de a se depărta de variantele clasice ale burgerilor întâlnite la tot pasul, aceștia au încercat să ofere le iubitorilor de burgeri o altă abordare a acestui preparat. Chifla și carnea știm cu toții că sunt foarte importante atunci când evaluăm cam cât de bun este un burger, dar cine spune că celelalte ingredinte nu contează, sigur nu a încercat până acum burgerul Jam It Up care are în compoziție dulceață de bacon. Nu degeabă este unul dintre favoritele clienților de la Meat Up…

Până să vedem exact cu ce bunătățuri ne putem delecta la Meat Up, haideți să vedem care este definiția burgerului perfect pentru Paul și Viorica: ,,Pentru noi un burger perfect este acela care se poate ține în mână și poate fi mâncat fără furculiță și cuțit.  Tocmai de aceea burgerii noștri , zic eu, se încadrează în această categorie. Foarte importantă, pe lângă dimensiuni, este și carnea pe care o folosim. Avem un amestec foarte gustos și simplu, doar din carne,sare si piper . Carnea este una premium, are o scululență incredibilă și poate fi gătită super ușor.’’

Meat UP| Cu și despre burgeri

Până acum am vorbit doar despre burgeri, însă meniul celor de la Meat Up este unul variat, iar pe lângă burgerii delicioși, aceștia mai pregătesc și niște Coaste BBQ bune de te lingi pe degete sau un Pulled Pork gătit lent așa ca în Ardeal. Starea de urgență însă și-a pus amprenta însă pe meniu, așadar în această perioadă meniul a fost puțin restrâns. Totuși, Paul și Viorica s-au gândit să aducă puțină bucurie în viața gurmanzilor clujeni, motiv pentru care au mai adăugat un nou tip de bruger în meniul și două feluri de hot-dogs. Un loc de cinte în meniul Meat Up îl au și cartofii proaspăt prăjiți în coajă, simpli sau cu parmezan și usturoi. Uite aici meniul complet pe care îl poți comanda direct în confortul casei tale:

Meat UP| Cu și despre burgeri

După o discuție cu Paul, unul dintre cei doi fondatori ai Meat Up, am aflat că printre burgerii preferați ai clujenilor, adică cei mai comandați sunt I’m American și Jam it Up. I-am spus totuși să ne recomande el ceva din meniu, iar recomandarea a fost El Chapo. ,,Îmi place foarte mult combinatia de sos iute făcut în casă cu maioneză, chipotle, carnea suculentă și ardeii murați jalapenos.’’ Cu siguranță orice burger ai încerca din meniu te va suprinde prin gustul unic și explozia de arome, dar… gusturile nu se discută, nu-i așa?

Cu o chiflă bună și moale, carne suculentă, ingredinete mereu proaspete și sosuri sau gemuri pregătite în bucătăria Meat Up, orice preparat bucură reușește să aducă un zâmbet pe fața celui ce îl încearcă. Acum poți comanda burgerii tăi preferați de la Meat Up prin aplicațiile Food Panda, Takeaway și eucemananc.ro.

Meat UP| Cu și despre burgeri

Și cum putem încheia mai frumos această povestire cu și despre burgeri, dacă nu cu un gând din partea fondatorilor Meat Up:

,,Visul nostru este acela de a juca un rol important pe piașa burgerilor . De aceea noi muncim să aducem tot timpul ceva nou.  Iubitorilor de burgeri le recomandăm să fie tot timpul cu ochii pe meniul nostru , deoarece e în continuă schimbare și bineînțeles să ofere constant feedback-uri despre produsele noastre pentru că acest lucru ne ajută foarte mult să creștem.’’

Poftă bună!

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.