Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 13/04/2020
Evenimente

#ZILESINOPTIACASA | Contesa lui Dan Tudor

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii #ZILESINOPTIACASA | Contesa lui Dan Tudor Share #ZILESINOPTIACASA | Contesa lui Dan Tudor


Teatrelli s-a alăturat campaniei #StămAcasă și oferă acces gratuit chiar la performance-urile din stagiunea curentă, dând astfel şansa tuturor consumatorilor de teatru, nu doar bucureşteni, să aibă acces prin intermediul programului Teatrelli Online la reprezentaţia unui spectacol care a avut premiera în primăvara anului trecut, bazat pe una dintre cele mai cunoscute cunoscute dramedii scrise de prolificul dramaturg italian Aldo Nicolaj.

Miercuri, 15 aprilie, în intervalul orar 18:00-23:00, pe site-ul www.teatrelli.com se va difuza Contesa, o producție pusă în scenă de popularul regizor şi actor Dan Tudor, ce are în primplan o femeie singură, aflată etern în aşteptarea unor vizitatori cărora să le împărtăşească amintiri imaginate. Spectacolul, generat de textul lui Nicolaj „Fluturi… fluturi…” – piesă din ’67 scrisă pentru actrița Paola Borboni  (1900-1995) la împlinirea a 50 de ani de activitate artistică, prilejuiește întâlnirea, într-un moment de grație, cu o mare actriță: Adela Mărculescu, la vârsta de 81 de ani. Emoția și comicul, surpriza, dar și o tensiune dramatică, care ajunge la cele mai înalte cote, sunt atributele unui spectacol dedicat unei mari actrițe și unei adevărate contese a teatrului românesc – Adela Mărculescu.

Trailer chiar AICI  

Spectacolul îi are în distribuţie pe Adela Mărculescu, Dan Tudor și Miriam Rizea, iar regia și adaptarea sunt semnate de către Dan Tudor. Vlaicu Golcea este autorul muzicii originale, Corina Grămoșteanu a scenografiei iar Angela Ioan a realizat traducerea.

Urmăriţi aici invitaţia la teatru transmisă de… acasă de către Dan Tudor:

Foto spectacol: creart. Alex Damian

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.