Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 18/02/2020
Evenimente Muzică

Hard Rock Cafe | 20-22 februarie

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Hard Rock Cafe | 20-22 februarie Share Hard Rock Cafe | 20-22 februarie


Citește și:

Cu locații în 74 de țări, care includ 185 de cafenele, 237 de Rock Shops®, 28 de hoteluri și 11 cazinouri, Hard Rock International (HRI) este una dintre cele mai recunoscute companii la nivel global.

Hard Rock Cafe scrie și în România, prin echipa sa, o poveste despre muzică, distracţie şi prietenie. Mai mult decât un restaurant, Hard Rock Cafe este însă și un mare colecţionar şi expozant al obiectelor care au aparţinut artiştilor muzicali ai ultimilor 50 ani.

Acest spațiu se mândreşte cu cele mai reuşite concerte, ce îi situează în topul locurilor în care se cântă live în Bucureşti, ba chiar şi în cadrul reţelei globale fiindcă nu sunt foarte multe Hard Rock Cafe-uri în lume care să ofere experienţe muzicale memorabile. 

Așadar, care sunt evenimentele ce merită să fie încercuite pe lista to be here al oricărei agende?

Concert Bucovina
Joi, 20 februarie

Hard Rock Cafe | 20-22 februarie

Bucovina vă invită la un show imersiv care nu trebuie ratat, întrucât renumita trupă de folk metal va celebra anul acesta 20 de ani de la înființare. Cea mai titrată trupă de metal românească este câștigătoare a numeroase premii METALHEAD Awards și se poate lăuda cu showuri sold out la Arenele Romane în 2015, 2016 si 2017.

Detalii eveniment

Concert Publika 
Vineri, 21 februarie

Hard Rock Cafe | 20-22 februarie

Trupa a luat fiinţă dintr-o “potrivire muzicală ieşită din comun şi o comunicare excepţională”, iar din 2008 este o prezenţă constantă pe scenă muzicală din România. Publika aduce în faţa iubitorilor de muzică un brit-pop-rock energic. “Unde eşti”, lansat în 2009, “Tot ce vreau”, “Căzut din nori” sau “Perfect Day” sunt doar câteva dintre piesele pe care formaţia le va cânta fanilor la Hard Rock Cafe, alături de coveruri din repertoriul U2, Depeche Mode, Coldplay, INXS sau Robbie Williams.

Detalii eveniment

Concert Red Parlament – lansare single, intrare liberă
Sâmbătă, 22 februarie
Hard Rock Cafe | 20-22 februarie

Red Parlament înseamnă rebrenduirea trupei Parlament, care s-a lansat în anii 2000 cu hitul “Vine vara”. A făcut furori cu albumul „Trăieşte-ţi viaţa”, de pe care s-au remarcat piese ca „Valul” sau „E frumoasă foc”. Alături de Doru Isaroiu – voce şi Vali Isaroiu – tobe, pe scenă vor urca și Marius Văduva – clape şi Otto Harasz – chitară.
Nici în acest început de an trupa nu se dezice și revine cu un material nou intitulat “Iubiți ca-n prima zi”. Lansarea piesei și a videoclipului în preajma Zilei Îndrăgostiților nu este întâmplătoare, ea reprezentând o chemare către iubire, adresată tututor… de la mic la mare.

Detalii eveniment

Ne vedem aici?

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.