Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Icon Film Zile si Nopti 14/02/2020
Film

Stranger Things | “Cu dragoste, din Rusia…”

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Stranger Things | “Cu dragoste, din Rusia…” Share Stranger Things | “Cu dragoste, din Rusia…”


Suntem încântați să confirmăm în mod oficial că ne aflăm în plin proces de producție pentru Stranger Things4 – dar și mai încântați să anunțăm întoarcerea lui Hopper! Cu toate că veștile nu sunt deloc bune pentru americanul nostru; el este prizonier departe de casă, în pustietatea înzăpezită din Kamchatka, unde se va confrunta cu pericole atât umane…cât și de altă natură. În același timp, în State, o nouă teroare este pe cale să iasă la suprafață, ceva îngropat de mult, ceva ce leagă totul…

Sezonul 4 se anunță a fi cel mai mare și cel mai înfricoșător sezon de până acum și abia așteptăm ca toată lumea să îl vadă. Până atunci – roagă-te pentru american.

Cu dragoste, din Rusia,
The Duffer Brothers

Stranger Things este un serial original Netflix creat The Duffer Brothers și produs de Monkey Massacre Productions & 21 Laps Entertainment. The Duffer Brothers sunt producătorii executivi ai serialului, alături de Shawn Levy și Dan Cohen de la 21 Laps Entertainment și Iain Paterson.

Vă invităm să vizitați paginile oficiale Stranger Things:

Twitter: @Stranger_Things

Instagram: @StrangerThingsTV

Facebook: @StrangerThingsTV

 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.