Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 13/02/2020
Viața Orașului

Chestionar de #Sibiu | Cristian Lupașcu

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Chestionar de #Sibiu | Cristian Lupașcu Share Chestionar de #Sibiu | Cristian Lupașcu


S-a născut la Chișinău, Moldova, în 1996. În 2015 s-a mutat la Sibiu și a inceput studiile la Universitatea “Lucian Blaga”, departamentul Psihologie. În 2020 se fac cinci ani de când locuiește în orașul de pe Cibin. În prezent a terminat facultatea și s-a reîntors la pasiunea lui din trecut: muzica. Chitarist și interpret, Cristian Lupașcu poate fi ascultat adesea live în Imperium Pub, dar și în cadrul altor evenimente din oraș. Iubește arta și tot ceea ce se naște și derivă din ea.

 

DE CE SĂ LOCUIEȘTI ÎN SIBIU În Sibiu poți găsi liniște, atunci când ai nevoie de ea, dar poți alege și un stil de viață mai activ, social și cultural. E un oraș ofertant, așa că fiecare are posibilitatea de a alege exact ceea ce i se potrivește mai mult în momentul respectiv.

 

TREI LOCURI PE CARE ORICINE AR TREBUI SĂ LE VADĂ ÎN SIBIU Cu siguranță, centrul istoric al orașului, Muzeul ASTRA din Dumbrava Sibiului și Parcul Sub Arini.

 

UN FESTIVAL TARE CU CARE ASOCIEZI SIBIUL FITS – Festivalul internațional de Teatru din Sibiu.

 

ÎN SIBIU MĂ INSPIRĂ Străduțele pavate din Orașul de Jos, mai ales pe timpul nopții. Liniștea din parcul Sub Arini, cu precădere toamna târziu.

 

UN GUST, UN PREPARAT SPECIFICE SIBIULUI Pita cu zacuscă din Crama Național din Sibiu, care s-a închis, din păcate, la finalul lui 2019.

 

CEA MAI BUNĂ MÂNCARE DIN ORAȘ O GĂSEȘTI Pentru o pizza bună merg la Music Pub, dar mă atrag și specialitățile din restaurantul Kulinarium și Lili’s Café. Nici nu trebuie să cauți prea mult aceste locuri, toate aflându-se în Piața Mică.

 

CE TE FACE SĂ ZÂMBEȘTI PE STRĂZILE SIBIULUI Mulțimea de oameni, localnici și turiști de pretutindeni, care bat străzile orașului pe perioada principalelor evenimente culturale ale Sibiului.

 

UN LOC PREFERAT DE UNDE POȚI VEDEA TOT ORAȘUL Dealul Gușteriței.

 

SPAȚII DIN ORAȘ CARE MERITĂ SĂ FIE REVITALIZATE Aici ar fi mai multe, dar mă limitez prin a enumăra doar câteva: curtea Palatului Mitropoliei Ardealului din Sibiu, malurile râului Cibin, Orașul de Jos, Parcul Cetății și Parcul Tineretului.

 

FORMULA CARE DEFINEȘTE STAREA DE SPIRIT A SIBIULUI Cultură + Distracție + Curiozitate + Natură = Sibiu

 

SIBIULUI ÎI LIPSEȘTE Mai multe căi de transport public. Un pic mai multă promovare. Viața de noapte.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.