Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/02/2020
Evenimente Viața Orașului

Viața orașului: evenimente în perioada 14 februarie – 8 martie

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Viața orașului: evenimente în perioada 14 februarie – 8 martie Share Viața orașului: evenimente în perioada 14 februarie – 8 martie


Deja putem visa cu ochii deschiși la zilele de primăvară, de care ne mai despart doar două săptămâni. Două săptămâni esențiale în care nu e loc de plictiseală pentru că viața orașului e agitată și ne poartă la teatru, la film, la expoziții sau la show-uri de comedie. De-a lungul acestei perioade, la Sibiu vor avea loc o serie de concerte: Luiza Zan & Jazzpar Trio, Antract, 3 Sud Est sau Taraful de Caliu, dar despre toate acestea găsiți mai multe informații pe www.zilesinopti.ro/sibiu.

 

#1

" "

Cât de adâncă e vina atunci când o moașă are la activ peste 50.000 de avorturi? One Child, măsura demografică chineză menită să controleze populaţia, a fost abandonată în 2015, dar eforturile de a depăşi traumele sociale ale implementării sale brutale vor continua mult timp de acum înainte. Documentarul ”Un copil și numai unul”, care va fi proiectat joi, 20 februarie, ora 19, la Astra Film, explorează efectele de durată ale acestui experiment social devastator, descoperind flagrante încălcări ale drepturilor omului: nou-născuţi abandonaţi, sterilizări şi avorturi forţate.

Viața orașului: evenimente în perioada 14 februarie - 8 martie

#2

La Muzeul de Artă Contemporană, de pe str. Tribunei 6, poate fi vizitată până în 8 martie, expoziția ”Blur” cu lucrările artistei vizuale clujene Irina Dumitrașcu Măgurean. Expoziția include fotografii care explorează estetica imaginii difuze. ”Abstractizez imaginile atât prin intermediul mijloacelor tehnice, cât și prin concept, astfel încât punctul de pornire al fotografiei să nu mai poată fi recunoscut, iar imaginea astfel decupată din contextul ei real să nu poată fi identificată”, explică artista.

Viața orașului: evenimente în perioada 14 februarie - 8 martie

#3

Vă e dor de un show de comedie marca Doru Octavian Dumitru? Haideți la un one man show care îmbie la destindere și terapie prin râs, sâmbătă, 22 februarie, de la ora 19, la Centrul Cultural ”Ion Besoiu”. Prețul biletelor e de 40 sau 60 de lei, în funcție de categoria locului.

Viața orașului: evenimente în perioada 14 februarie - 8 martie

#4

Seria de concerte camerale de la Sala Oglinzilor a FDGR continuă duminică, 23 februarie, de la ora 17, cu un concert dedicat lui Beethoven și Schulhoff, cu violonista Kristie Su, violoncelistul Makcim Fernandez Samodaiev și pianista Monica Florescu. Intrarea este liberă.

Viața orașului: evenimente în perioada 14 februarie - 8 martie

Vezi lista completă de Evenimente Sibiu.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută