Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/02/2020
Muzică

TUSNAD GASTRO BLUES FEST | 19 – 21 martie 2020 @ Băile Tușnad

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii TUSNAD GASTRO BLUES FEST | 19 – 21 martie 2020 @ Băile Tușnad Share TUSNAD GASTRO BLUES FEST | 19 – 21 martie 2020 @ Băile Tușnad


Organizația GeoEcologică ACCENT, în colaborare cu Primăria Băile Tușnad, vă invită la „Tusnad Gastro Blues Fest 2020”, un proiect pilot aflat la prima ediție, care se va desfășura în perioada 19-21 martie 2020 în stațiunea Băile Tușnad, al cărui motor este  dorința de a promova atât blues-ul, un gen muzical apreciat de publicul elitist, cât și zona ca destinație de ecoturism și gastronomia locală.   

TUSNAD GASTRO BLUES FEST | 19 - 21 martie 2020 @ Băile Tușnad

Evenimentul reprezintă un concept unic datorită faptului că, pe durata festivalului, mai mulți bucătari profesioniști vor găti, timp de 3 zile, în 10 restaurante din stațiune. Ca și temă a fost aleasă „redescoperirea gusturilor de altă dată”, bucătarii putând să dea frâu liber imaginației și să gătească tot ceea ce doresc pe această temă.
În zilele de joi și vineri (19-20 martie 2020) de la ora 12:30 va avea loc prezentarea bucatelor care pot fi comandate de pofticioși din cele 10 restaurante care îi găzduiesc pe maeștrii bucătari. Pentru ca arta culinară să fie desăvârșită, delicatesele vor fi servite alături de vin bun oferit de partenerii noștri.  În cele 3 zile de festival vor fi prezentate vinuri dintre cele mai renumite regiuni viticole atât din țara noastră cât și din Ungaria. Punctul culminant va fi atins sâmbătă (21 martie 2020) când începând cu ora 12:30 sunteți invitați la  expoziția culinară, unde peste 30 de feluri de mâncare, extrem de apetisante, vor fi prezentate și servite turiștilor și invitaților din mass-media.  Pofticioșii care ajung la Băile Tuşnad trebuie să ştie că rețetele cele mai reușite pregătite  în cadrul festivalului vor fi incluse pe meniul restaurantelor în noul sezon turistic 2020.

Serile sunt dedicate blues-ului, pe scena Centrului Multicultural „Laleaua” urmând sa urce artiști importanți, atât din țară cât și din străinătate (SUA, Belgia). Și cum blues-ul merge de minune cu un vin bun, va veți putea delecta și cu câte un pahar de vin oferit de partenerii noștri.

PROGRAM:

19 martie 2020

12:30 Servirea și savurarea bucatelor preparate de maeștrii bucătari

Locația: *Restaurantele participante

18:00 Degustare de vinuri

19:30 Concerte blues:

QUO VADIS (România)

SEAN CHAMBERS (SUA)

00:00 JAM SESSION (SUA, Belgia, România)

Locația: Centrul Multicultural „Laleaua”

20 martie 2020

12:30 Servirea și savurarea bucatelor preparate de maeștrii bucătari

Locația: *Restaurantele participante

18:00 Degustare de vinuri

19:30 Concerte blues:

CATFISH (Belgia) 

BLUESCORE (SUA, România)

00:00 JAM SESSION (Belgia, România)

Locația: Centrul Multicultural „Laleaua”

21 martie 2020 

12:30 Expoziţie cu degustarea bucatelor preparate de maeștrii bucătari

17:00 Degustare de vinuri

18:30 Concerte blues:

BERTI BARBERA & NICU PATOI (România)

NIGHTLOSERS (România)

AG WEINBERGER (România, Ungaria)

00:00 JAM SESSION (Belgia, România, Ungaria)

Locația: Centrul Multicultural „Laleaua”

Bilete:

DETALII BILETE DE INTRARE EXPOZIȚIE GASTRONOMICĂ:

Pentru data de 21 martie presale, până pe 19 februarie sunt disponibile un număr limitat de bilete la prețul de 25 de lei, după această dată prețul unui bilet pentru expoziția gastronomică va fi de 35 de lei.

DETALII ABONAMENTE | BILETE CONCERTE BLUES:

Presale până pe 19 februarie prețul abonamentelor este de 115 lei, după această dată prețul abonamentelor va crește la 145 lei. Biletul și abonamentul de intrare va include și un pahar de vin oferit de partenerii noștri.

Presale pentru fiecare zi a festivalului, până pe 19 februarie sunt disponibile bilete de o zi la prețul de 45 de lei, după această dată prețul unui bilet pentru fiecare zi a festivalului va fi de 55 de lei. Biletul de intrare va include și un pahar de vin oferit de partenerii noștri.

Abonamentele și biletele se găsesc în format electronic pe www.entertix.ro, www.myticket.ro, www.iabilet.ro  și în magazinele Flanco, Diverta, Cărturești, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet, librăriile Cărturști, hypermarketurile Carrefour și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin curier oriunde în țară.

Organizatori:

Organizația GeoEcologică ACCENT

Unitatea de Management a Destinației de ecoturism Băile Tușnad și împrejurimile

Primăria Băile Tușnad

Finanțatori: 

Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2014-2020

Romanian-American Foundation și Fundația pentru Parteneriat

Parteneri:

SEVEN ARTS | TRANSILVANIA BLUES FESTIVAL | CLASSY ROMANIA | ASOCIAȚIA DE TURISM BĂILE TUȘNAD | TOURIST INFORMATOR | ASOCIAȚIA DE ECOTURISM DIN ROMÂNIA

Parteneri media:

ROCK FM | ZILE ȘI NOPȚI | ARTA SUNETELOR | HARGITA NÉPE | FUN FM

Sponsori:

WELLNES TUSNAD | APEMIN TUSNAD | AMIGO | BERTIS | XPERT ADVERTISING | GREEN STEPS | DIÓSZEGI | ALUTUS

 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.