Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/02/2020
Muzică

The Motans Anniversary Tour – un nou oraș anunțat și peste 70% din bilete epuizate!

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii The Motans Anniversary Tour – un nou oraș anunțat și peste 70% din bilete epuizate! Share The Motans Anniversary Tour – un nou oraș anunțat și peste 70% din bilete epuizate!


Anul 2020 începe în forță pentru The Motans. Turneul aniversar care sărbătorește 3 ani de activitate muzicală are deja peste 70% din bilete vandute si anunță un nou oraș pe harta The Motans Anniversary Tour: Timișoara. Așadar, pe 22 martie 2020, la sala Olimpia, timișorenii vor avea ocazia să asiste la un show memorabil.

Abia aștept să cânt piesele de suflet de pe primul album, dar și de pe albumul ce urmează să fie lansat în primăvară. Ne vedem în turneu!”, a spus Denis Roabeș.

Turneul va ajunge în 10 orașe din România: Pitești (6 februarie), Ploiești (7 februarie), Galați (9 februarie), Bacău (27 februarie), Iași (28 februarie), Brașov (12 martie), Craiova (13 martie), Timișoara (22 martie), urmând ca la Sibiu și Constanța să fie anunțate datele exacte, tot pentru luna martie.

The Motans Anniversary Tour - un nou oraș anunțat și peste 70% din bilete epuizate!

The Motans a câștigat 3 premii în cadrul The Artist Awards: YouTube Award, Best song (Poem feat. Irina Rimes) și Best Collaboration (Poem feat. Irina Rimes). Piesa „POEM” a strâns peste 38 de milioane de vizualizări pe YouTube și a ajuns pe locul 1 în cadrul Summer Chart Media Forest.

The Motans a reușit, de-a lungul timpului, să creeze o conexiune aparte cu publicul, nu doar prin magia muzicii și a versurilor, dar și prin imaginile pe care le împletește perfect, dăruind experiențe unice de fiecare dată.

Biletele se găsesc pe https://www.iabilet.ro/bilete-timisoara-turneu-aniversar-the-motans-51871/. Partenerul turneului „The Motans – Anniversay Tour” este Kiss FM.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.