Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 05/02/2020
Lifestyle / Sport

Nu ai găsit sala de fitness potrivită? 18 Gym poate fi pe placul tău!

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Nu ai găsit sala de fitness potrivită? 18 Gym poate fi pe placul tău! Share Nu ai găsit sala de fitness potrivită? 18 Gym poate fi pe placul tău!


Atunci când căutăm o sală de sport fie pentru a ne schimba stilul de viața, pentru a ne destinde dupa orele obositoare de la birou sau pentru a ieși din rutina zilnică, cătam ca acestea să dispună de aparatură cât mai performantă, de instructori care să ne înțeleagă și de o atmosfera care să ne atragă zi de zi. De aceea, procesul de căutare poate fi uneori mai greu, dar noi îți venim în ajutor cu câteva informații despre una dintre cele mai cunoscute săli de sport din Cluj-Napoca, 18 Gym.

Nu ai găsit sala de fitness potrivită? 18 Gym poate fi pe placul tău!

18 Gym Fitness Club este un concept înființat de Alexandra Ronea și Vlad Ronea, o familie unită, cu experienţă în activităţile sportive de peste 15-20 de ani. 18 Gym promovează două programe de fitness:

Back to fit –   Challenge de 12 săptămâni, timp în care antrenorii 18Gym te vor motiva să ajungi la rezultatele dorite într-un mod sănătos și eficient. O să ai parte de un plan de antrenamente bine stabilit, special creat pentru obiectivul propus de tine, asistență și evaluare lunară, alături de un plan nutrițional personalizat realizat de tehnicianul nutriționist  de la 18 Gym.

XtremeFit- Challenge de 8 săptămâni, cu antrenamente de grup diversificate, special create pentru a te ajuta să slăbești și să te tonifici într-un mod energic și plin de distracție. Antrenori cu experiență îți vor fii alături să te motiveze și să te ajute să ajungi la rezultatele mult dorite. Antrenamentele se desfășoară atât dimineața, cît și după-masa, fiind un program accesibil pentru toate persoanele.

Conceptul 18 Gym include și 18 Gym Fitness Academy, cel mai avansat curs de instructor fitness și antrenor personal din România acreditat national și internațional.

 Beneficiile cursului:

  • posibilitatea de a deveni antrenor în locațiile 18 Gym
  • seminar cu Vlad Ronea
  • curs intensiv de vânzări Personal Training cu Andrei Sidorca
  • practică nelimitată în sălile 18 Gym în perioada desfășurării cursurilor
  • posibilitatea de a lucre pe vase de croazieră
  • curs de Yoga Flow cu Vlad Ronea 

În Cluj- Napoca sunt în prezent patru locații 18 Gym:

18 Gym Mărăști

18 Gym Cipariu

18 Gym Calea Turzii

18 Gym Gheorghieni

 

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută