Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/12/2019
Arhiva Zile si Nopti

Teatrul Gong anunță noutatea anului 2020: biletul flexibil! Actorii revin pe scenă din 11 ianuarie!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Teatrul Gong anunță noutatea anului 2020: biletul flexibil! Actorii revin pe scenă din 11 ianuarie! Share Teatrul Gong anunță noutatea anului 2020: biletul flexibil! Actorii revin pe scenă din 11 ianuarie!


Dacă nu mai puteți ajunge la o reprezentație a Teatrului „Gong” din Sibiu, ei bine, vă puteți schimba biletul! Instituția introduce, din ianuarie 2020, biletul flexibil pentru toate spectacolele din repertoriu.

„Știm cât de complicat poate fi să te organizezi atunci când vine vorba de programul copiilor. Cei mici se îmbolnăvesc des sau își schimbă starea de spirit pur și simplu. Din acest motiv, venim cu o opțiune care să le permită părinților reprogramarea vizitei la teatru, fără complicații”, a explicat Adrian Tibu, managerul Teatrului pentru Copii și Tineret „Gong” din Sibiu.
Potrivit acestuia, biletul flexibil permite anularea locului la evenimentul pentru care a fost emis și relocarea acestuia pentru un alt spectacol al Teatrului, o singură dată, în limita locurilor disponibile în momentul cererii. Cererea de anulare a unui bilet flexibil se poate face doar la sediul Teatrului și nu mai târziu cu 15 minute înainte de ora de începere a evenimentului, așa cum apare aceasta tipărită pe bilet, fără a specifica detalii despre motivul anulării. Cererea de anulare este valabilă doar prin prezentarea biletului flexibil în format tipărit. Biletele vor fi marcate corespunzător pentru fiecare opțiune în parte: tarif normal de nouă lei pentru tichet nerambursabil, nemodificabil, sau tarif flexibil de 12 lei, cu tichet nerambursabil, modificabil. Această opțiune nu este valabilă pentru atelierele de creație, spectacolele invitate sau alte evenimente speciale găzduite de-a lungul anului. Biletul flexibil poate fi achiziționat atât online, cât și de la sediul Teatrului.

Actorii revin pe scenă în 11 ianuarie

Revederea cu actorii Teatrului „Gong” va avea loc cu ocazia spectacolului „Povestea celor trei purceluși, care sunt…patru”, ce va fi prezentat sâmbătă, 11 ianuarie, de la orele 11 și 18, și duminică, 12 ianuarie, de la ora 11.

Agenda de spectacole a lunii ianuarie continuă cu cele mai îndrăgite spectacole din 2019, printre care „Pinocchio” și „Wanda”.

Tot din 11 ianuarie, cei mici sunt așteptați să își ocupe locurile la atelierele de creație printr-un modul special, coordonat de Diana Ribana.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.