Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/12/2019
Arhiva Zile si Nopti

Șirul victoriilor acasă continuă pentru CSU Sibiu

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Șirul victoriilor acasă continuă pentru CSU Sibiu Share Șirul victoriilor acasă continuă pentru CSU Sibiu


Baschetbaliștii sibieni au reușit o victorie „la mustață”, la jumătatea lunii decembrie, după ce au avut un debut relaxat și deloc impresionant atât pentru suporteri cât și pentru propriul antrenor.

BC CSU Sibiu a câștigat partida disputată la Sala Transilvania împotriva celor de la Dinamo Știința București, meciul încheindu-se la scorul 89-88.

„Ne-au pus probleme mari Dinamo așa cum au pus și altor echipe. Am plecat în meci foarte relaxați crezând că dacă i-am bătut la ei acasă foarte ușor vom avea un meci ușor și astăzi, mai ales că le lipsesc niște jucători importanți și asta ne-ar fi făcut treaba mai ușoară. Din păcate ne-am făcut noi singuri treaba grea. Intensitatea în apărare a fost foarte, foarte slabă și de acolo a pornit totul. Am ratat foarte multe aruncări deschise, lucru care sunt convins că le vom îndrepta și mă bucur foarte mult că vom putea să egalăm, să nu renunțăm niciodată, cu toate că am fost tot timpul conduși și cu puncte destul de serioase. Îi felicit pe băieți pentru finalul meciului și sper să nu mai avem niciodată asemenea emoții sau să plecăm cu o atitudine atât de slabă la începutul jocului”, a transmis Dan Fleșeriu, antrenorul CSU Sibiu.

Următoarea partidă va fi disputată tot acasă, pe 21 decembrie, de la ora 20, în compania celor de la U BT Cluj.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.