Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/12/2019
Arhiva Zile si Nopti

SIBIU | Viața orașului

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii SIBIU | Viața orașului Share SIBIU | Viața orașului


SIBIUL INTRĂ ÎN 2020 CU UN SPECTACOL DE ARTIFICII INEDIT

Intrarea în Noul An va fi marcată la Sibiu cu un spectacol grandios de artificii, care va lumina cerul orașului timp de 20 de minute începând cu momentul zero al anului 2020. Ca în fiecare an, mii de sibieni se vor strânge pe străzile și în piețele centrale ale orașului pentru a ciocni un pahar de șampanie și pentru a se bucura de focul de artificii. La atmosfera de sărbătoare vor contribui și concertele care vor avea loc pe scena din Piața Mare, începând cu ora 21:30. Spectacolul de Revelion din centrul Sibiului merită trăit pe viu măcar o dată în viață.

 

ESENȚIAL

În noaptea de Anul Nou, pe scena din Piața Mare vor urca cântăreți români îndrăgiți de publicul larg: Feli, Corina Chiriac sau The Motans!

 

CONCERT

Muzicianul sibian Segiu Bolotă, cunoscut pentru participarea la talent show-ul X Factor și pentru prezența sa în selecția națională a concursului Eurovision, ediția din 2018, va concerta în Ajunul Crăciunului, de la ora 21, la Imperium Live. Artistul urmărește din 2014, de când a avut prima ieșire publică la Habitus, să transmită cu fiecare concert al său un mesaj special: muzica e viață și bucurie, așa că se anunță o seară magică, cu muzică live și prieteni dragi.

 

FILM

După succesul răsunător al fenomenului 5GANG atât în mediul online, cât și în concertele și aparițiile din întreaga țară, vloggerii trec la un alt nivel al maturizării și își evidențiază talentul actoricesc într-o producție românească de lungmetraj. Comedia ”5GANG, un altfel de Crăciun!” va avea avanpremiera în Sibiu, la CineGold, miercuri, 25 decembrie, de la orele 16:00, 18:15 și 20:30, și joi, 26 decembrie, de la orele 13:45, 16:00, 18:15 și 20:30. O comedie de neratat!

 

FOTO

Pe noii fotografi ai României îi puteți descoperi până în 29 decembrie, la Muzeul Național Brukenthal, în cadrul celei de-a șasea ediții a Salonului școlii de fotografie ”Image Art” din Sibiu. Selecția celor 69 de imagini a fost realizată de domnul Fred Nuss, un personaj emblematic al fotografiei sibiene, cu peste 50 de ani experiență în domeniu. Scopul expoziției e de a oferi un imbold celor care descoperă tainele fotografiei, dar și celor care și-au dovedit deja talentul.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.