Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/12/2019
Arhiva Zile si Nopti

Sibiu pe gratis

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Sibiu pe gratis Share Sibiu pe gratis


Ultima conferință FITS/TNRS din 2019

Constantin Chiriac se întâlnește pe 20 decembrie cu actorul George Mihăiță, în cadrul ultimei conferințe speciale FITS și TNRS din acest an. Tema este „actorul și poezia”, iar evenimentul va avea loc de la ora 18:00, la Habitus.

George Mihăiţă (n. 23 septembrie 1948) este actor, iar din 2002 este și directorul Teatrului de Comedie București. Recunoscut pentru expresivitate facială, dar și pentru vocea distinctivă, Mihăiţă a jucat în mai mult de 70 de filme și este considerat un actor emblematic al României. Rolul Vuică din „Reconstituirea” de Lucian Pintilie (pelicula a fost aleasă drept cel mai bun film românesc din toate timpurile de către Asociația Criticilor Români de Film) a fost prima apariție într-un film și totodată rolul care l-a propulsat în carieră.

 

O plimbare prin Târgul de Crăciun

În centrul Sibiului ne bucurăm în continuare de Târgul de Crăciun unde se găsesc în mod constant diferite activități pentru toate vârstele. În 21 decembrie vom face karaoke! Toți vizitatorii sunt invitați să aleagă melodii specifice perioadei, iar repertoriul va fi unul variat: vor putea cânta melodii precum: Take My Hand, Precious Lord – Elvis Presley, Jingle Bells – Christmas Carol, Last Christmas – Mariah Carey , etc.

Pe 22 decembrie are loc un concert de colinde, susținut de Gheorghe Berghean, între orele 19:00 și 20:00. De asemenea, pe data de 25 decembrie, de la ora 18:00, Moş Crăciun vizitează publicul din Piața Mare, pentru a le ura tuturor un Crăciun Fericit! Cu această ocazie va invita copii să îi spună ce cadouri au primit și se va fotografia cu aceștia.

 

Magia albă de la Păltiniș

Dacă atunci când citiți acest articol încă nu a nins, atunci Arena Platoș Păltiniș este locul pentru voi. Nu trebuie să fiți mari amatori de sporturi de iarnă, e nevoie doar să vă doriți să vă bucurați de puțină zăpadă! Asta pentru că sezonul de ski s-a deschis deja, iar zăpada arată fantastic.

Luați-vă cizmele de iarnă și hainele cele groase de zăpadă și fugiți la Arena Platoș, la un vin fiert sau o ciocolată caldă și, cine știe, poate prindeți și vreo petrecere. Dacă aveți și placă sau schiuri va fi cu atât mai distractiv.

 

Concert caritabil și bazar, la Teatrul GONG

Ca în fiecare an, în semn de mulțumire, ASOCIAȚIA D.A.R. vă invită să-i fiți alături la evenimentul CalenDAR 2020, în cadrul unui spectacol cu cântec, dans și voie bună, susținut de Blăjan Silvia,Căldărar Tuța, Grupul de Muzică Tradițională Românească „Junii”, Grupul Căluşarii din Poplaca, Trupa de dans Kolorat, Ștefana Popa – colinde, Grupul de balet și dans contemporan de la Clubul Isteților, PUMA CLUB Sibiu – demonstrație de Taekwon-do, Școala de dans Mirajul Dansului, Cosma Stoita Camelia și Ioana Brad, Remus Zaharie și Adi & Miky – Live Music Show.

La finalul spectacolului sunteți așteptați la un bazar. Banii strânși din donații, vânzarea prăjiturilor și a calendarului, vor fi folosiți în cadrul proiectelor în care sunt incluși cei 28 de copii cu dizabilități din asociație. Evenimentul va avea loc vineri, 20 decembrie 2019, ora 18, în Sala Teatrului GONG – Parter.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.