Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/12/2019
Arhiva Zile si Nopti

Revelion 2020 la Sibiu: concerte, artificii și petreceri de neuitat

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Revelion 2020 la Sibiu: concerte, artificii și petreceri de neuitat Share Revelion 2020 la Sibiu: concerte, artificii și petreceri de neuitat


E acea perioadă din an când ”Bună! Ce faci?” se transformă în ”Bună! Ce faci de Revelion?”. Dacă luna decembrie v-a prins cu planurile nefăcute și n-aveți niciun răspuns la această întrebare, vă invităm să aruncați un ochi peste lista de mai jos. Noaptea de Revelion e încununarea întregului an, așa că pe 31 decembrie se lasă cu concerte de zile mari, multe artificii și petreceri memorabile în cluburi sau pe pârtie. Toate-s evenimente mișto, așa că trebuie doar să alegeți ce vi se potrivește mai bine. Dacă vreți să încheiați anul 2019 gustând din spiritul festiv al Sibiului, iată ce puteți face în oraș și în împrejurimi în noaptea de Anul Nou.

 

Piața Mare va fi scena marii petreceri de Revelion din Sibiu, unde distracția e gratis! La fel ca în fiecare an, tonul distracției la cumpăna dintre ani se dă în Piața Mare, unde vor avea loc concerte în aer liber și un impresionant spectacol de artificii. Pentru sibienii și turiștii care vor petrece Revelionul în centrul Sibiului, sunt câteva mii în fiecare an, Primăria Municipiului Sibiu a pregătit un program cu muzică românească, cu artiști din mai multe generații. Începând cu ora 21:30, pe scenă vor urca Corina Chiriac, Luminița Anghel, Daniel Iordăchioaie, Adrian Daminescu, îndrăgita cântăreață Feli Donose, originară din Sebeș, și The Motans, care revin la Sibiu la scurt timp după concertul susținut în cadrul Festivalului Tânăr ce a avut loc la începutul lunii noiembrie. La miezul nopții, sibienii și turiștii vor număra împreună ultimele secunde din 2019 și vor intra în anul 2020 cu tradiționalul spectacol de artificii. Atmosfera din centrul orașului e cu adevărat una de sărbătoare, iar întreaga experiență merită trăită din plin, mai ales că distracția e gratis.

”Vis” cu muzică și dans în noaptea dintre ani, la Sala Thalia! Pentru sibienii care nu vor să petreacă în aer liber au fost pregătite petreceri de Revelion. Cea de-a XI-a ediție a Concertului de Anul Nou, organizat atât marți, 31 decembrie 2019, de la ora 18, cât și miercuri, 1 ianuarie 2020, de la ora 18, la Filarmonica de Stat Sibiu, poartă în acest an titlul ”Vis” și propune un program desăvârșit pentru iubitorii de muzică și dans. Programul artistic e oferit de nume mari ale scenei naționale și europene: soprana Rodica Vică, clarinetistul Ciprian Dancu, Orchestra ICon Arts, dirijorul Werner Gabor. Pe scenă vor mai urca soliști balerini ai Teatrului de Balet Sibiu, cu o coregrafie aparte semnată de Aleisha Sibhoun Prodea. Programul serii va cuprinde lucrări ale compozitorilor Beethoven, Mozart, Haydn, Rossini, Weber, Schubert și alte surprize muzicale, iar evenimentul va fi prezentat de jurnalistul Marius Constantinescu. Serile se vor încheia cu o invitație la degustare de vinuri alese. Biletele au fost puse deja în vânzare, iar prețul lor variază între 50 și 100 de lei.

Cluburile sibiene se întrec în party-uri de Revelion! Ca în fiecare an, cele mai răsunătoare petreceri de noul an au loc în cluburile și localurile sibiene. Cafe Wien vă invită la o petrecere între prieteni în stil vienez, unde mâncarea, muzica, dar și vederea panoramică unică înspre Orașul Vechi, fac parte din meniul festiv. Petreceri memorabile se anunță și la Cotton Pub, Mango Bar, Imperium Live, Liquid sau Oldies Pub. Dacă vreți să vă bucurați de un meniu atent creat pentru această noapte specială, îl puteți găsi la Hotel Ramada. Bucătarul Gigi Ciutacu, medaliat cu bronz la Campionatul Bucătarilor de la Luxemburg din 2018, e cel care se va ocupa de preparate, în timp ce trupa Atelier va întreține atmosfera.

Petrecere în culori la câțiva kilometri de Sibiu! La Versailles weddings & events, petrecerea dintre ani se anunță a fi una plină de culoare: luminile ultraviolete, efectele de lasere, decorațiunile neon și accesoriile care luminează în întuneric, sunt doar câteva dintre surprizele care vă așteaptă. Programul artistic va fi asigurat de Adi Cristescu & Crazy Band și Dj Nick. Meniul se va servi în regim all inclusive la bufet și are câte ceva pentru fiecare: gustări, preparate din pește, preparate vegetariene, platou tradițional românesc, feluri principale și deserturi.

Petrecere de Revelion explozivă la Arena Platoș! Iubitorii de ski și zăpadă sunt așteptați la Arena Platoș Păltiniș cu ski gratis între orele 22 și 24 și un show pe pârtie la miezul nopții, cu acrobaţii pe skiuri şi snowboard, cerc de foc, hard-enduro pe zăpadă, coborâri cu torţe, aterizări cu parapanta, lampioane, muzică excelentă şi foarte, foarte multe artificii.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.