Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/12/2019
Arhiva Zile si Nopti

Ce bem de Revelion?

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Ce bem de Revelion? Share Ce bem de Revelion?


Cu ce băuturi ar trebui să ne răsfățăm la petrecerea de Noul An? E o noapte specială, în care se fac bilanțuri și planuri, dar e loc și de multă distracție. Fiind o petrecere importantă merită să fie marcată într-un mod deosebit. Pe lângă paharele cu șampanie cu care ciocnim la miezul nopții, putem găsi și multe alte băuturi care să ne facă petrecerea mai frumoasă de-a lungul întregii nopți. Așa că vă recomandăm câteva băuturi pe care să le puneți pe masă la petrecerea de Revelion și pe care să le consumați în momente cheie, după poftă sau după tradiție. Nu uitați că alcoolul nu e atracția serii și trebuie consumat cu moderație.

 

Prosecco – poate fi băut pentru deschiderea apetitului și crearea unei atmosfere festive. Primul pahar de prosecco sau spumant merge de minune cu atmosfera de voie bună între prieteni. Tradiția cere ca în locul spumantului să se consume drept aperitiv țuica, pălinca sau rachiul.

 

Vin – în funcție de meniu, alegerea potrivită ar fi un vin alb sau roșu. Produsele din pește alunecă mai bine cu vin alb, iar produsele din carne, precum friptura sau sărmăluțele se pupă mai bine cu vinul roșu.

 

Șampanie – momentul trecerii dintre ani se potrivește perfect cu sunetul unei sticle de șampanie rece, deschise cu bucurie și cu speranța îndeplinirii tuturor dorințelor în Noul An. Experiența ne învață că paharul de șampanie garantează curajul pentru dorințe ambițioase.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.