Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/12/2019
Arhiva Zile si Nopti

10 locuri din București unde-ți poți face Revelionul (Partea I)

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii 10 locuri din București unde-ți poți face Revelionul (Partea I) Share 10 locuri din București unde-ți poți face Revelionul (Partea I)


 

 

 

 

Întrebarea „Ce faci de Revelion?” începe să ne bântuie pe mulți dintre noi încă din luna august. Apoi, pe măsură ce timpul se scurge și momentul dintre ani începe să se apropie, întrebarea asta devine de-a dreptul apăsătoare, mai ales pentru cei care au rămas fără un plan bine definit. În ajutorul acestei categorii de oameni am făcut lista de mai jos, în două părți, cu locuri unde-ți poți face Revelionul.
Așa că păstrează această pagină, pentru că săptămâna viitoare venim cu următoarele 5 locuri / petreceri de Revelion 2020:

 

Expirat

 10 locuri din București unde-ți poți face Revelionul (Partea I)

Party-ul de Revelion din Expirat se numește „No Future!”, pentru că 2019 a  fost un an în care toate au luat-o razna, de la climă, la politică, iar anul 2020 se anunță la fel. Deci, oamenii din Expirat îți propun ca de Revelion să dăm cu piciorul la planuri și lăsăm treaba să curgă. Fără dress code și cu shaormerie în curte. De muzică se ocupă: Matei Oprina, George Nscdj Stanca, George Chivu. 

Adresă: Constantin Istrati 1. Telefon pentru bilete: 0733.974.728

Preț: ultimele bilete – 380 lei, mâncarea și băutura sunt incluse în prețul biletului

 

Control

 10 locuri din București unde-ți poți face Revelionul (Partea I)

La Control Revelionul se sărbătorește previzibil, tot la sfârșitul anului, tot într-o atmosfera destinsã și prietenoasă, cu muzică de antren și program artistic variat, de la nostalgii pe șlagăre cu iz de plăceri vinovate până la selecţii ceva mai exclusiviste ale unor DJ / producãtori relevanţi în contextul actual: (pe terasã) Disco Sigaretta, (front Control) Massimiliano Pagliara (IT) Nek & Eddie Lanzat, (sala Berlin) Dirty Disco Bubblegum cu Eugen Rãdescu & Sasha.

Adresă: Constantin Mille 4. Telefon: 0733.927.861

Preț: 100 lei

 

Energiea

 10 locuri din București unde-ți poți face Revelionul (Partea I)

Petrecerea de la Energiea are ca tematică „călătoriile” pe ritmurile melancolice ale piesei „Voyage, Voyage”. Se potrivește și celor care au pierdut avioanele către țările exotice sau aflați între două zboruri și două file ștampilate de pașaport. Deci, charterul Energiea decolează din Brezoianu 4, la ora 21:00 și aterizează, în 2020, unde vrei tu. De muzică se ocupă iO & Călin.

Adresă: Actor Ion Brezoianu 4. Telefon pentru bilete: 0726.717.841

Preț: primele 100 de bilete: 340 lei; ultimele bilete: 380 lei (includ open bar & open buffet)

 

Linea Closer To The Moon

 10 locuri din București unde-ți poți face Revelionul (Partea I)

Linea Closer To The Moon iți propune un party cu guilty pleasures, miracole și open bar, pentru magia nu se întâmplă fără catalizatori și licori amețitoare. În plus, vei avea cu siguranță vederea cea mai bună spre focurile de artificii de la toate petrecerile din Centrul Vechi.

 Adresă: Calea Victoriei 17. Telefon pentru bilete: 0724.501.452

Preț: 550 lei/persoana, include meniul food & open bar

 

Beluga

 10 locuri din București unde-ți poți face Revelionul (Partea I)

Apropo de Centrul Vechi, dacă-ți dorești un party de Revelion aici, poți s-o faci în Beluga, pe valuri de șampanie, cu muzică asigurată de Bedda Band, accesorii tematice pentru petrecere, live show, photo booth, bufet cald și rece.

Adresă: Lipscani 30 – 34. Telefon pentru bilete: 0752.525.353 

Preț: 199 lei

Material realizat de Gruia Dragomir

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.