Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 17/12/2019
Arhiva Zile si Nopti

Bad and Boujee aduce cel mai hyped party de muzică urbană @ Underground Club

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Bad and Boujee aduce cel mai hyped party de muzică urbană @ Underground Club Share Bad and Boujee aduce cel mai hyped party de muzică urbană @ Underground Club


 

 

 

 

Fii gata pentru cel mai hyped party de muzică urbană din Iași!
Haide sâmbătă, 28 decembrie, la  Underground Club pentru a face parte din una dintre cele mai mari evenimente care promovează subgenuri de muzică ale Hip-Hop-ului (Trap, Grime, Cloud Rap), dar și drum and bass.

Trap-ul e the new sh!t E sound-ul ascultat de toată lumea și-n toată lumea!

Bad and Boujee este un concept asemeni unui puzzle audio, extrem de prolific, care ,,rulează” în festivaluri ca Sunset, Insula, “Românie, Fă Gălăgie!”, Awake sau Goblin Fest și diferite cluburi urbane precum Goblin, Kruhnen Musik Halle sau Form Space.

Dj Oldskull și Dj Lexi sprijină cu adevărat scena din spatele pupitrului, iar noi îi apreciem fiindcă ies mereu din zona de confort. După ce ajungi la vârsta legală să poți dansa ca un adult, orice talent va fi înlocuit de coordonarea ritmică între adrenalina maximă dată de muzica celor doi dj-i și de energia dată de gașca cu care ai venit.

Dacă acum ceva timp, muzica drum and bass era dispersată, primele apariții Bad and Boujee ne-au învățat deja să îmbrățișăm fuziunea asta mișto dată de muzica hip-hop și cea electronică (DnB, Dubstep, samd).

 Dj Oldskull

 Bad and Boujee aduce cel mai hyped party de muzică urbană @ Underground Club

 

Dj Lexi

 Bad and Boujee aduce cel mai hyped party de muzică urbană @ Underground Club

 

Sâmbătă, 28 decembrie , o să poți să te convingi și tu că cei doi pot băga mai multe subgen-uri decât ai crezut!

Evenimentul are loc de la ora 21:30

Underground Club este unul dintre cele mai animate cluburi din Iași și este situat în zona Centrală, în incinta Galeriilor Comerciale. Acesta a luat naștere în martie 2011. La capitolul genuri muzicale abordate, avem : rock, hip-hop, dnb și dubstep.

Ne vedem aici!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută