Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 18/10/2019
Arhiva Zile si Nopti

5 locuri unde mănânci o supă sau o ciorbă bună

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii 5 locuri unde mănânci o supă sau o ciorbă bună Share 5 locuri unde mănânci o supă sau o ciorbă bună


Am intrat în toamnă în plin, s-a răcit vremea, zilele sunt mai scurte, iar răcelile au început să ne pândească la fiecare colț. E oarecum recomandat că includem în meniul nostru zilnic supe sau ciorbe, care să ne încălzească, dar să ne și hrănească și întărească sistemul imunitar – asta dacă ai nevoie de câteva scuze în plus pentru a-ți satisface această poftă. Deci, iată 5 locuri în care poți să mănânci o ciorbă sau o supă bună:

Energiea

La Energiea vei găsi supe sau ciorbe în fiecare zi, fie că e vorba de supe cremă sau de ciorbe făcute după rețete mai tradiționale, dar cu un twist. Ele fac parte din meniul zilnic, iar calitatea felurilor de mâncare de la Energiea este de la bună în sus. Bineînțeles, poți să alegi o supă sau o ciorbă și separat de meniul zilnic, așa că ia în considerare acest loc atunci când vrei să te dregi cu o „fiertură”. 

Adresă: Ion Brezoianu 4. Telefon: 0736.374.432

5 locuri unde mănânci o supă sau o ciorbă bună

Stadio

Aflat în chiar în centrul Bucureștiului, Stadio este un local destul de mare și cu o ofertă generoasă. Bineînțeles, meniul oferă și câteva supe și ciorbe care să-ți satisfacă poftele. În plus, mai trebuie menționat că în mijlocul localului se află un atrium cu multe ecrane, unele suspendate pe un panou circular, deasupra meselor, ceea ce îl face locul perfect pentru a vedea tot felul de evenimente sportive. Însă, ține minte că prețurile sunt un pic mai mari. 

Adresă: Ion Câmpineanu 11. Telefon: 0731.333.311

5 locuri unde mănânci o supă sau o ciorbă bună

Ota

Ota este un local atipic, dar care a făcut istorie în București. Este un club/ bar, care e deschis maxim trei zile pe săptămână (miercuri, joi, vineri) și care și-a obișnuit clientela încă de la începuturi că o seară reușită începe cu o supă. De mai bine de 15 ani, Ota a reușit să stabilească această tradiție în rândul publicului uber cool din București: că joia e seară de party și de supă. 

Adresă: Dr. Staicovici 26. Telefon: 0721.840.723

5 locuri unde mănânci o supă sau o ciorbă bună

Beautyfood

Beautyfood este un local micuț, cu o atmosferă intimă și mâncare bună. Este locul ideal atunci când cauți o supă sau o ciorbă (sau multe alte feluri de mâncare) care să dea bine atât pe Instagram, cât și pe papilele tale gustative. Totuși, e indicat să mai arunci o întrebare pe Facebook în legătură cu meniul care se mai schimbă în funcție de sezon și de alimentele sezoniere. 

Adresă: Jean Louis Calderon 34. Telefon: 0759.030.609

5 locuri unde mănânci o supă sau o ciorbă bună

J’ai Bistrot

Ca și în cazul Energiea, la J’ai Bistrot vei găsi meniuri zilnice care oferă și o supă / ciorbă, pe lângă felurile principale. Ele sunt diferite de la zi la zi și sunt, de obicei, anunțate pe Facebook. Locul este renumit și pentru numeroasele evenimente care au loc aici, printre care și unele de făcut ciorbe mai speciale și care vin la pachet cu dezbateri sau concerte sau lansări de cărți. 

Adresă: Calea Griviței 55. Telefon: 031.426.2047

5 locuri unde mănânci o supă sau o ciorbă bună

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută