Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 16/10/2019
Arhiva Zile si Nopti

5 motive sa mergi la Vest Fest

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii 5 motive sa mergi la Vest Fest Share 5 motive sa mergi la Vest Fest


5 motive sa mergi la Vest Fest

Să debutăm brutal, așa cum îi stă bine unui festival de calibru, unde se va performa fix ca-n Vestul Sălbatic muzical. Primul motiv: te obligă tradiția, festivalul este la a patra ediție (24-27 octombrie) și nu se cade să lipsești tocmai acum, va fi un fel de examen de capacitate pentru a promova în ediția cu numărul 5. Al doilea pas ar fi că lași un pic zona de malluri și de Cetate, te duci mai încolo și la ieșire din Timișoara dai de extraordinarul Complex Senator care te așteaptă cu două scene, silent party, food court & chill zone.

La motivul cu numărul trei zic să atacăm cu niște grei care urcă pe scenă cum ar fi Dub Pistols, sârbii de la S.A.R.S., Subcarpați, Zale și mulți alții. Inflație beton cu oameni mega-creativi din puct de vedere muzical.

Recomandarea patru e de calibru greu, numele cel mai tare de pe afiș îl poartă o legendă americană, XZIBIT, unul dintre cei mai cunoscuți hip-hoperi din lume, laolaltă cu artiști precum Snoop Dogg, Dr. Dre sau Eminem cu care are numeroase colaborări.

Și acum al cincilea element/motiv al recomandării. Este de ordin personalo-subiectiv dar nu ne putem abține, ce-ar mai fi viața fără subiectivism. În a doua zi a festivalului, pe 25 octombrie îi vom avea pe scenă pe Paraziții, trupa cu cele mai tari versuri, niciodată și greu de egalat, din muzica hip-hop românească. Deci ne-am înțeles, emigrăm cu toții-n Vest Fest!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută