Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 10/10/2019
Arhiva Zile si Nopti

”Puterea lui „altfel”” de Crina Mareș

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii ”Puterea lui „altfel”” de Crina Mareș Share ”Puterea lui „altfel”” de Crina Mareș


M-am întrebat de multe ori „ce-ar fi fost dacă…?”. Din fericire însă, au fost mai numeroase situațiile în care am dat curs impulsului de moment (sau intuiției), acționând mai degrabă în virtutea lui „ce-ar fi dacă…?”. În ce mă privește, prima întrebare implică regretul de a nu fi aflat niciodată răspunsul, în timp ce a doua lasă mereu loc de acțiune. Depinde doar de cât suntem de dispuși și de pregătiți să aflăm ce se află la capătul acțiunii.

Din păcate, de cele mai multe ori, frica de eșec câștigă bătălia cu dorința de a afla răspunsuri și ajungem să purtăm cu noi toată viața îndoiala că poate nu am făcut alegerea bună. Că poate „altfel” ar fi fost mai bine, că poate, chiar dacă nu ne era familiară alternativa, ar fi fost varianta câștigătoare. Abia când reușim să ne debarasăm de convențiile și de rigorile societății și ne dăm voie să facem ce simțim, putem fi împăcați cu noi înșine.

Doar când ne asumăm cu adevărat riscul de a ne avânta în necunoscut putem afla dacă regretele își au, sau nu, rostul. Până atunci, „altfel” rămâne doar un concept, fără a se materializa vreodată.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută