Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 10/10/2019
Arhiva Zile si Nopti

”#FEERICTEAM” de Mitichi

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii ”#FEERICTEAM” de Mitichi Share ”#FEERICTEAM” de Mitichi


Am plecat în cea mai interesantă aventură pe care am inițiat-o până acum. Este o aventură la propriu pentru că presupune explorarea unui traseu necunoscut din zone mai puțin recunoscute pentru tradiție în modă. Când citești acest material se presupune că am trecut deja granița tării și a universului modei altul decât cel Feeric sau cel legat de Milano și de Paris. Exact acest lucru îmi propun să descopăr și să redau – cum arăta moda în jurul Europei, mai precis pe coasta continentală a Europei centrale și  occidentale.

Am plecat în această aventură alături de Landiana și de Julie. Suntem împreună parte din #FeericTeam, un concept ce stă la baza dezvoltării mai multor proiecte de modă internaționale. Landiana este vicepreședinte Feeric Fashion Week iar Julie este redactor șef al revistei Modic. 

Numitorul comun pe care îl avem alături de proiectele construite este pasiunea pentru modă și astfel am inițiat proiectul Fashion Around Europe, Literally cu gândul de a căuta și a obține informații pentru pasionații și profesioniștii din modă. Prin canalele de social media vom publica materiale constant dar finalitatea dorim să o concluzionam într-o carte și un film documentar. Primele orașe în care am ajuns au fost Budapesta și Bratislava. Urmează Praga, Dresda, Berlin, Amsterdam, Giethoorn, Haga, Rotterdam, Antwerp, Bruxel, Ghent, Bruge, și cel mai probabil următorul editorial îl voi scrie din Franța. 15 țări și 40 de orașe, peste 8000km și 200 de oameni întâlniți sunt estimările care la final de proiect vor constitui baza materialelor pe care dorim să le publicăm. Dacă vrei să fii alături de noi, o poți face virtual urmărind conturile de instagram @fashionliterally, @landianayolo, @julieianc, @modicmagazine și @mitichifeeric.

Sperăm ca totul să meargă fără incidente pentru că astfel vom putea să vă aducem în atenție un univers mai puțin accesibil și o aventură demnă de urmat.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută