Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 09/10/2019
Arhiva Zile si Nopti

Terapia cu sare: elimină stresul, insomniile și durerea

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Terapia cu sare: elimină stresul, insomniile și durerea Share Terapia cu sare: elimină stresul, insomniile și durerea


Băile cu sare sunt o minune pentru sănătate și pe lângă capacitatea lor de a elimina stresul, acestea pot rezolva o mulțime de alte probleme. Un moment de răsfăț, la finalul unei zile obositoare, reprezintă elementul cheie care vă poate schimba total starea de spirit, făcându-vă să uitați complet de grijile de peste zi.

Adăugarea unui praf de sare umedă în cada cu apă fierbinte combate stresul, poate reduce inflamațiile și chiar poate calma diverse infecții. În plus, pielea se bucură de un tratament cu totul special, combinația dintre apă, sare și uleiurile esențiale având un efect de detoxifiere. Odată pătrunși în piele, ionii de magneziu produc un efect relaxant prin stimularea producției de serotonină și reducerea efectelor produse de adrenalină.

O baie cu sare poate fi remediul ideal în cazul în care suferiți de insomnii. Puteți face o baie cu aproximativ 30 de minute înainte de culcare. Un ceai de lavandă sau mușețel servit după baie poate fi de mare ajutor. Datorită conținutului ridicat de magneziu, sarea este o metodă naturală de tratare a durerii. O baie cu sulfat de magneziu va reduce tensiunea musculară și are efect antiinflamator. Datorită efectului antiinflamator, băile cu sare pot reduce din intensitatea durerilor de cap.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută