Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 09/10/2019
Arhiva Zile si Nopti

Sibiu pe gratis

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Sibiu pe gratis Share Sibiu pe gratis


Florin Piersic Jr. în dialog cu Constantin Chiriac

Constantin Chiriac îl va avea invitat la Sibiu, în cadrul conferinței speciale FITS și TNRS din luna octombrie, pe actorul și regizorul Florin Piersic Jr. Evenimentul va avea loc vineri, 11 octombrie 2019, de la ora 18:30, la Habitus, „Dependent – Independent” fiind tema acestei conferințe.

Conferințele speciale FITS și TNRS sunt organizate de Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu și Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu în parteneriat cu Departamentul de Artă Teatrală din cadrul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu și Habitus.

 

Proiecție de film și dezbatere, la Teatrul GONG

Filmul „Have I told you I’ve been abused/ Ţi-am spus că am fost abuzată?” aduce în prim plan poveștile unor tinere care au suferit forme ale abuzului sexual în copilărie, fără filtre perfecte, fără a le ascunde după perdea. Adevărul e primul pas spre vindecare. Tot el ne aduce împreună și ne dă forța să găsim soluții pentru ca lumea de azi și de mâine să fie mai bună.

Intrarea este gratuită! Nu uita să te înscrii aici: https://forms.gle/Ct38kDBbJBH4Vz1T8

 

Festival de produse handmade Creative Buzz

Creative Buzz pregătește 3 zile de cumpărături, patiserie de casă, activități pentru copii & distracție, în care veți face cunoștință cu cei mai faini meșteri. Cu muzică bună, cafea proaspăt prăjită la Sibiu, bunătăți de casă, ateliere de creație, ne vom bucura de toamnă, în perioada 18-20 octombrie, la BIBLIOTECA ASTRA, corp B.

Festivalul de produse handmade Creative Buzz a ajuns la ediția cu numărul 23.

 

Concert Voltaj, la Shopping City Sibiu

Voltaj aniversează 20 de ani de muzică, energie și concerte pe scena din parcarea Shopping City Sibiu, în data de 19 octombrie, ora 19:00, în cadrul show-ului „Ca la 20 de ani”. Concertul face parte din turneul național aniversar care are loc în orașe precum Râmnicu Vâlcea, Târgu Jiu, Satu Mare, Deva, Sibiu, Piatra Neamț, Brăila și Buzău. În plus, trupa lansează albumul care poartă numele show-ului aniversar: „Ca la 20 de ani”.

Pe noul material discografic se regăsesc „100 de ani”, „Amprente”, „Cred că-s hip” (feat. Noaptea Târziu), „Nu doar de ziua mea”(alături de Andra), „Las tot”, cele mai recente piese ale trupei Voltaj, dar și alte cinci melodii noi.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută