Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 09/10/2019
Arhiva Zile si Nopti

FC Hermannstadt se întoarce acasă! „În 26 octombrie, jucăm la Sibiu”

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii FC Hermannstadt se întoarce acasă! „În 26 octombrie, jucăm la Sibiu” Share FC Hermannstadt se întoarce acasă! „În 26 octombrie, jucăm la Sibiu”


Eugen Neagoe, noul antrenor al echipei FC Hermannstadt, a anunțat că echipa se va întoarce la Sibiu până la sfârșitul lunii octombrie.

Neagoe spune că oferta de la clubul sibian de fotbal nu a fost cea mai bună din cele pe care le-a avut, din punct de vedere financiar.

„Oamenii de la Hermannstadt și cei din conducere m-au dorit foarte mult. Au venit în București, am discutat două zile. Am mai avut două oferte mult mai bune financiar, dar nu întotdeauna banii sunt cel mai important lucru“, a declarat antrenorul.

Eugen Neagoe are ca obiectiv menținerea echipei în prima ligă și a precizat când se va întoarce echipa să joace meciurile de acasă pe stadionul din Sibiu. „Promisiunea conducerii este ca partida cu FCSB, de pe 26 octombrie, să o disputăm la Sibiu”, a spus antrenorul.                          

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută