Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 04/10/2019
Arhiva Zile si Nopti

Mergem la Transylvania Comic Con?

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Mergem la Transylvania Comic Con? Share Mergem la Transylvania Comic Con?


 

 

În perioada 18-20 octombrie, la Sala Polivalentă – BT Arena din Cluj-Napoca, va avea loc Transylvania Comic Con, o nouă desfășurare de forțe dedicată pasionaților de filme, seriale, jocuri, benzi desenate, cosplay și nu numai.

Vă prezentăm câteva nume:

Mergem la Transylvania Comic Con?Alexander Ludwig, cunoscut pentru rolurile sale din ”The Hunger Games” și ”Vikings”, vine pentru prima dată la Transylvania Comic Con. Actorul de origine canadiană Alexander Ludwig și-a făcut debutul într-o reclamă pentru franciza ”Harry Potter”. Înainte de asta, el era fotomodel. Începând cu 2014, acesta îl interpretează pe Bjorn Ironside, fiul lui Ragnar, unul dintre personajele principale în serialul fenomen ”Vikings”. Simpaticul actor va face fotografii și va acorda autografe fanilor în zilele de 19 și 20 octombrie.

Mergem la Transylvania Comic Con?

Roger Ashton-Griffiths, actorul care îl interpretează pe Mace Tyrell, liderul uneia dintre cele mai bogate familii din cele 7 regate din GOT, vine la festival. În afara rolului memorabil din Game of Thrones, Roger Ashton-Griffiths a apărut în pelicule importante precum Brazil (în regia lui Terry Gillian), The Brothers Grimm, Dreamchild, Young Sherlock Holmes și multe altele. Actorul, deținător al unui doctorat în scriere creativă, nu s-a ținut departe nici de alte serii TV.

Creative Monkeyz 
Sunt, prin definiție, cei mai simpatici entertaineri!
Serialul RObotzi creat de acești oameni din Cluj a avut un succes uluitor și încă strânge multe vizualizări, fiind printre primele dovezi că oameni faini care creează content interesant pot ajunge celebri. Prin urmare, cei de aici au în palmares serialul RObotzi cu peste 125 de episoade animate, zeci de ediții de show-uri online produse, videoclipuri și scurt metraje de succes și peste 3 ani de livestream. Replici din serial sunt folosite și acum în grupuri de prieteni, iar cele mai vizionate episoade au depășit 2 milioane “views”. Fără doar și poate, fenomenul “YouTuber-ilor” a prins și la noi, iar CreativeMonkeyz au peste 500.000 de “abonați”.

Pentru a consulta agenda festivalului și a afla cu cine veți avea ,,de- a face’’, vă urmărim să accesați acest site.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută