Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 27/09/2019
Arhiva Zile si Nopti

Viața orașului | Trei evenimente de neratat în perioada 27 septembrie – 3 octombrie

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Viața orașului | Trei evenimente de neratat în perioada 27 septembrie – 3 octombrie Share Viața orașului | Trei evenimente de neratat în perioada 27 septembrie – 3 octombrie


În orașul de la poalele Tâmpei avem evenimente de tot felul, pentru toți. În caz că nu mai știi ce anume să asculți, unde să te plimbi sau cum să te distrezi, noi venim în ajutorul tău. Ei bine, care este preferatul tău?

Image result for hiraeth romania

  1. ASCULTĂ – Concert la Rockstadt

Trupele To Kill Achilles, The Weight of Atlas și Hiraeth vor susține cel mai așteptat concert în data de 3 octombrie, de la ora 21:00. Unde? În Rockstadt. Primele 20 de bilete costă 20 de lei, în timp ce, în seara evenimentului, doritorii vor trebui să plătească 30 de lei pentru a intra în locație. Dacă primele două trupe sunt din Mariea Britanie, cea din urmă este din România. În 2018, ea s-a clasat pe locul al doilea la Wacken Metal Battle România, iar în vara aceasta, Hiraeth a urcat pe scena festivalului Rockstadt Extreme Fest, reușind chiar să câștige concursul Rockstadt Underground Artists.

 

Image result for bike 2 transilvanian brunch

  1. PLIMBĂ-TE – Bike 2 Transilvanian Brunch

În data de 28 septembrie, puteți participa la Bike 2 Transilvanian Brunch în Cincșor, Făgăraș. Aveți ocazia de a descoperi peisajele medievale din Colinele Transilvaniei și de a afla istoria și poveștile comunităților multiculturale. Traseele sunt potrivite pentru o plimbare relaxantă, o activitate ideală într-o zi de sâmbătă pe care o puteți face împreună cu familia. Tot ce vă trebuie este o bicicletă și multă voie bună.

Image result for dj shiver

  1. DISTREAZĂ-TE – Dj Lexi și Dj Shiver

Știm că cel mai bine te distrezi împreună cu gașca ta la Kruhnen Musik Halle, iar, din 27 septembrie se dă startul unei serii de party-uri incendiare care vor avea loc în fiecare lună. Începând cu ora 22:00, ești așteptat de Dj Lexi și Dj Shiver, care au un vast areal muzical, la o seară de neuitat. Cu 20 de lei poți petrece toată noaptea. Mai rămâne o singură întebare la care trebuie să răspunzi. Ești pregătit de distracție?

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută